Autosloop Rotterdam

Autosloop Rotterdam kan meer voor u betekenen dan u verwacht. De eerste gedachte bij velen zal zijn ‘De Autosloop haalt een Sloopauto op en je kunt er onderdelen halen’. Maar is dit alles? Niet echt. Wat kan onze specialistische Autosloop voor u betekenen? Heel veel meer dan dat.

Zo hoeft u niet per se een Sloopauto naar onze Autosloop te brengen: nee, wij halen deze kosteloos voor u op binnen heel Rotterdam en ver daarbuiten gelegen plaatsen. Bij u voor de deur: wel zo gemakkelijk.

 

Autosloop Rotterdam & Sloopauto ophalen:

 

  • Kost dit dan iets? Nee, zoals wij al aangaven: Autosloop Rotterdam haalt kosteloos een Sloopauto op!
  • Ontvang ik dan nog wel geld voor mijn Sloopauto? Natuurlijk. Elke auto is bij ons geld waard. Een Sloopauto, een A.P.K. afgekeurde Auto, een Schadeauto: voor elke auto zullen wij u een goed & passend bod uitbrengen, vooraf natuurlijk, zodat u met tevredenheid akkoord kunt gaan, en precies weet waar u aan toe bent.
  • Hoe zit het met het Vrijwaringsbewijs? Deze ontvangt u van onze chauffeur, wanneer deze bij u de Sloopauto komt ophalen. Onze Autosloop is aangesloten bij de RDW en zal strikt handelen naar de voorwaarden hiervan, zo melden wij uw Sloopauto meteen af bij de RDW tijdens binnenkomst op de Autosloop locatie.
  • Wanneer ontvang ik mijn geld? Wij bieden u hiervoor 2 opties: u kunt direct van de chauffeur een contante betaling ontvangen, of u kiest voor een bancaire spoed-transactie.
  • Wanneer komt de Autosloop mijn auto ophalen? Het moment van ophalen vindt plaats in overleg met u; wilt u de Sloopauto binnen enkele uren laten ophalen of binnen uiterlijk 24 uur? Beide opties zijn mogelijk.
  • Hoe neem ik contact met Autosloop Rotterdam op? U kunt ons telefonisch bereiken op:

 

Telefoonnummer 06 57 18 27 92 – of u vult het Contactformulier in als u direct wilt weten hoeveel uw Sloopauto waard is!

 

Zoals u ziet kan Autosloop Rotterdam ad hoc oplossingen bieden voor het formeel afhandelen & afvoeren van uw Sloopauto, tegen een mooie prijs voor uw Sloopauto! De verkoop van uw Sloopauto aan Autosloop Rotterdam zal u altijd een hoge prijs opleveren en kost u dus niets.

Wij merken vaker aan reacties van klanten, dat men in de veronderstelling verkeert dat er voor het ophalen van een Sloopauto betaalt dient te worden aan een Autosloop; niets is minder waar: bij een RDW aangesloten Autosloop zal dit voornamelijk kosteloos gebeuren, zoals bij ons; Autosloop Rotterdam.

Occasions kopen van Autosloop Rotterdam: een mooi deal!

Dat een Autosloop u meer biedt dan alleen het afvoeren van een auto gaven wij al eerder aan: Autosloperij Rotterdam biedt u een ruim bod aan degelijke, betrouwbare Occasions aan; getest en APK gekeurd door ons bedrijf. Wij bieden elke klant een nazorg aan voor de gekochte Occasion van een half jaar, daarnaast kunnen wij elk jaar opnieuw de APK keuring voor u uitvoeren.

Neem meteen contact op met onze Erkende Autosloop Rotterdam op Telefoonnummer: 06 57 18 27 92
of klik hier:
Hoeveel is uw schade- of sloopauto waard?

---