In 7 stappen de beste deal voor je autoverzekering

Door de vele aanbieders van autoverzekeringen zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Hoe vind je nou de beste verzekering tussen al die aanbieders? Dat lijkt onmogelijk toch? Onjuist! Vergelijken is makkelijker dan het lijkt. Met behulp van dit 7-stappenplan vind je makkelijk de verzekering die het beste bij jouw situatie past. Hierdoor kun je al snel tot €200 per jaar besparen op je occasion!

  1. Kijk op een vergelijkingssite

Op een vergelijkingssite zoals www.autoverzekering.nl kun je heel eenvoudig autoverzekeringen vergelijken. Je hoeft zelf slechts een paar gegevens in te vullen en de vergelijker doet het werk voor je! Klik hier om autoverzekeringen te vergelijken op Autoverzekering.nl

  1. Voer je gegevens in

De vergelijker heeft een aantal gegevens nodig om de beste verzekering voor jouw situatie te vinden. Vul eerst je kenteken, je postcode en je geboortedatum in. Daarna geef je het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd door, samen met het aantal kilometers dat je per jaar rijdt.

  1. Kies je gewenste dekking

Vervolgens krijg je de keuze hoe je jouw auto verzekerd wil hebben. Je kunt kiezen uit WA (voor schade die je aan anderen toebrengt), WA+ (ook voor diefstal, inbraak en ruit-, brand- of stormschade) en Allrisk (ook voor schade aan je eigen auto of voor vandalisme). De vergelijker zal je hierbij ook van advies voorzien.

  1. Vergelijk

Druk op de knop ‘Toon de beste deals’ en de vergelijker gaat aan de slag. Binnen een aantal seconden krijg je een persoonlijke top 3 de beste autoverzekeraars. Ook kun je een overzicht vinden van alle autoverzekeraars op Autoverzekering.nl. Vind jij de hoogte van je premie het belangrijkst? Wil je de allerbeste voorwaarden? Je kunt het allemaal vinden in dit overzicht.

  1. Bekijk aanvullende dekkingen

Verzekeraars bieden ook nog aanvullende dekkingen aan. Zo kun je bijvoorbeeld een rechtsbijstandsverzekering afsluiten. Deze verzekert je tegen juridische kosten in geval van een geschil na een ongeluk.

  1. Lees de voorwaarden

Als je een optie hebt gevonden die goed bij je past, lees dan nog eens goed de polisvoorwaarden door. Elke verzekeraar zit net iets anders in elkaar. Wat gebeurt er met je schadevrije jaren als je schade claimt? Hoe hoog is je no-claim korting? Antwoorden op zulke vragen kun je in de polisvoorwaarden vinden.

  1. Stap over

Gaat het om een nieuwe verzekering? Dan kun je gelijk overstappen en profiteren van de beste deal. Heb je al een verzekering en heb je door te vergelijken een betere deal gevonden? Kijk dan nog even bij je huidige verzekering hoe je deze kunt opzeggen. Daarna kun je genieten van de goedkopere premie

Comments are closed.

---