Auto zonder geldig APK bewijs verkopen

We krijgen er helaas allemaal wel eens mee te maken, uw auto komt niet meer door de keuring, of de onderhoudskosten wegen niet meer op tegen de waarde van uw kapotte voertuig. Kortom uw betrouwbare voertuig blijkt rijp voor de sloop.

U denkt nu vast..
Wat moet ik doen? Gaat mij dit geld kosten? U kunt niet zonder auto, daarom wilt u graag zo snel mogelijk een oplossing voor uw sloopauto, zodat u zich kunt focussen op de aanschaf van een vervangende auto!

123 Auto’s biedt u de uitkomst!

Wij zijn 24 uur per dag  bereikbaar en we halen uw auto GRATIS binnen 24 uur bij u op.
Dit scheelt u heel wat geregel. Daarnaast bieden wij ook een ruim aanbod van goede occasions! Klik hier voor ons actuele aanbod!

Auto zonder APK verkopen

Het vormt voor onze autosloperij geen enkele belemmering wanneer de APK verlopen is van uw auto. Ook al is de APK al maanden verlopen, wij kopen gewoon uw oude voertuig op en daarbij ontvangt u gewoon een vrijwaringsbewijs. Ook zonder geldige APK keuring kunt u dus gewoon formeel uw auto verkopen en bent u na de verkoop formeel niet langer de eigenaar van de auto. Na ontvangst van het vrijwaringsbewijs kunt u de autoverzekering stopzetten. Bezoek snel ons auto-verkoop formulier

Goede en reële prijs voor uw sloopauto

123 Auto’s betaalt u een hoge opkoopprijs voor uw gebruikte auto! Vooraf wordt een bedrag voor de auto met u afgesproken, zodat u weet waar u aan toe bent, dat is wel zo prettig. Wellicht kunt u nog een aardig bedrag voor uw trouwe voertuig ontvangen van ons, belt u ons gerust vrijblijvend voor meer informatie: onze klantenservice staat u graag te woord. Ons bedrijf is al jaren actief in de auto-branche, aangesloten bij de R.D.W. en diverse brancheorganisaties, waaronder STIBA.

Onze Sloperij levert maatwerk en kwaliteit; precies wat u als klant mag verwachten en op waarop u moet kunnen vertrouwen.
Door jaren lange ervaring weten wij wat voor u belangrijk is op het moment dat uw auto voor u niet meer bruikbaar is: Geen onnodige zorgen!

Wij bieden u:

  • Een HOGE opkoopprijs
  • GRATIS ophalen op afspraak, binnen 24 uur
  • GRATIS RDW vrijwaring
  • Élke auto op iédere locatie

Het is nooit leuk om afstand te doen van uw schade- of sloopauto, daarom is het belangrijk dat er snel en betrouwbaar wordt gehandeld en u spoedig beschikt over de vrijwaring voor uw auto. Wij verzorgen voor u de afmelding en uitschrijving bij de R.D.W.
U ontvangt van ons een vooraf afgesproken geldbedrag voor uw auto en u komt niet voor onverwachte kosten te staan: de prijs is de prijs!
U kunt de uitbetaling van de Chauffeur ontvangen, of wij boeken middels een spoedbetaling het geldbedrag op uw rekening. Indien u de uitbetaling per bank wenst te ontvangen, stellen wij het erg op prijs als u dit aangeeft gedurende het telefonische contact, zo hoeft onze chauffeur niet onnodig met contante geldbedragen op pad.Sloopservice Nederland / RNW onderweg nl is een professioneel bedrijf dat zich kenmerkt door de korte lijnen, bewezen betrouwbare service en loyaliteit naar haar klanten.

Wij hebben onze betrouwbare service hoog in het vaandel staan.

Elke door ons opgekochte Sloopauto wordt gedetailleerd gedemonteerd & correct administratief afgehandeld, naar de geldende richtlijnen van de R.D.W. & brancheorganisatie STIBA. Neem gerust vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0657 18 27 92

Voor aanvullende informatie, een antwoord op je specifieke vraag, een vrijblijvende taxatie of het verkopen van je auto. Bezoek je Autosloperij 123 Auto’s Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Post Tagged with

Comments are closed.

---