Erkend taxivervoer van en naar Schiphol

Niets zo vervelend als klant van een taxibedrijf om in de “taxi-oorlog” tussen Uber en de reguliere taxibedrijven verzeild te geraken. De laatste tijden was het in Rotterdam ook goed raak met schermutselingen tussen de verschillende taxibedrijven. Het bedrijf Uber is gewoon niet legitiem bezig en vormt hiermee niet alleen een dreiging voor de particuliere chauffeur (“in dienst van” Uber), maar ook voor de klant kan e.e.a. bijzonder onaangenaam verlopen. Want een niet erkende chauffeur kan gewoon niet de service verlenen zoals een regulier en erkend taxibedrijf dit kan.

klantvriendelijke taxichauffeurs

Als klant van een taxibedrijf wil je gewoon een fatsoenlijke chauffeur tot je beschikking hebben, die begrijpt dat de klant koning is en in ieder geval het Nederlands in woord en geschrift vloeiend beheerst. Het is prettig wanneer “een praatje met de chauffeur” in een ongedwongen sfeer kan plaatsvinden, met een klantvriendelijke, hulpvaardige en toegankelijke chauffeur die ‘niet even snel zijn lading (u) aflevert’, maar een open en klantvriendelijke bejegening toepast. Dergelijke ouderwetse services treft u bij het taxivervoerbedrijf “Goedkoop naar Schiphol”. Dit taxibedrijf is gespecialiseerd in het goedkoop vervoeren van personen/ groepen van en naar Schiphol. Klantvriendelijkheid en een professionele benadering staan hierbij hoog in het vaandel.

Een taxi huren voor vervoer van/naar Schiphol

Verreweg de meest comfortabele – en verrassend genoeg voordeligste! – wijze van/ of naar Schipholreizen, is vaak per taxi. Vooral gespecialiseerde Schiphol taxibedrijven, die dagelijks niets anders doen dan reizigers van en naar Schiphol rijden, rekenen zeer scherpe tarieven hiervoor. Met een treinrit komt u in menig geval duurder uit!

Comments are closed.

---