Meest gekozen lease auto

Op zoek naar een goed alternatief voor het kopen van een auto? Ga voor private lease. Je least de auto prive, tegen een vast maandbedrag. In vergelijking tot een nieuwe auto of zelfs jonge occasion, ben je goedkoper uit. Daar komt nog eens bij dat je nergens naar om hoeft te kijken. Niet gek dat het steeds populairder wordt.

Wat is private lease?

Private lease maakt het mogelijk een nieuwe auto te rijden, zonder deze zelf aan te hoeven schaffen. Het is als het ware het huren van een nieuwe auto, tegen een vast maandbedrag. Alle kosten die aan de auto zitten zijn bij dit maandbedrag inbegrepen. Behalve de benzine, die betaal je natuurlijk zelf.

Alle kosten die zijn inbegrepen zijn:

  • Allriskverzekering
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Pechhulp
  • Afleveringskosten
  • Afschrijvingskosten

Waarom is private lease goedkoper?

Hoe bestaat het dat het goedkoper is een auto te leasen via leasebak.nl dan het aanschaffen van een jonge occasion? Het lijkt onmogelijk, want een leasemaatschappij moet er toch ook aan verdienen? Dat doen ze ook, maar dankzij het schaalvoordeel kunnen zij de auto’s toch goedkoop aanbieden.

Leasemaatschappijen kopen auto’s op grote schaal in, daardoor is de aanschafprijs van de auto een stuk lager. Dit trucje halen ze ook uit bij de verzekeringsmaatschappij. Een autoverzekering afsluiten als particulier is een stuk duurder dan wanneer je dat voor honderden auto’s komt doen. Waar jij moet betalen voor een onderhoudsbeurt of reparatie hoeft een leasemaatschappij dat niet. Zij doen deze gewoon in de eigen garage.

Leasemaatschappijen zijn vaak gevestigd in meerdere provincies. Ze hebben daardoor de luxe hun motorrijtuigenbelasting te betalen in de provincie waar deze het laagst is. Zit het leasecontract erop, dan moet de auto verkocht worden. Ook hierbij heeft de leasemaatschappij voordeel. Zij verkopen een auto namelijk veel gemakkelijker en voor een hoger bedrag dan jij als particulier.

Auto leasen vergelijken met auto kopen

Wanneer je twijfelt tussen het aanschaffen van een auto of het leasen van een auto, is het interessant beide met elkaar te vergelijken. Je zal zien dat je in de meeste gevallen goedkoper uit bent wanneer je een auto least. 

Leasemaatschappijen kunnen auto’s veel goedkoper inkopen, verzekeren en repareren. Zo kunnen ze de lease auto tegen een scherpe prijs per maand aan jou aanbieden. Als particulier kan je simpelweg niet tegen deze kortingen op en zal alles duurder zijn. Waarom kiest niet iedereen voor private lease dan? Simpelweg omdat er nog niet genoeg bekendheid over is. We zien dat de markt op dit moment enorm aan het groeien is en steeds meer mensen gaan kiezen voor private lease. Wij geven ze natuurlijk geen ongelijk.

Beste private lease auto

Een auto leasen doe je natuurlijk niet zomaar. Je wil wel in het beste en meest comfortabele model rijden. Goed nieuws, er is ontzettend veel keuze. Het enige wat jij moet doen is je eisen en wensen invullen in de leasebak-vergelijker en het private lease vergelijken kan beginnen. Op die manier helpen we je graag ontdekken welke auto het beste bij jou past. Je bespaart enorm veel tijd en weet zeker dat je geen enkele auto over het hoofd ziet. Binnen de kortste keren rijd ook jij in je ideale lease auto.

 

–Advertorial–

 

Comments are closed.

---