Rimstriping van Motor-Sticker.com

Een originele manier om jouw motor uniek te maken, is door de velgen te beplakken. Hierdoor valt jouw motor onmiddellijk op. Met de rimstriping (of velgstriping) van Motor-Sticker.com kun je jouw motor een strak uiterlijk geven. De rimstriping wordt altijd voorgebogen geleverd en voorzien van applicatietape. Hierdoor is het eenvoudig om zelf de rimstriping aan te brengen.

De rimstriping is te koop in verschillende varianten en kleuren. Wil je liever rimstriping van een bekende motorfabrikant bestellen? Ook dit is een mogelijkheid. In het assortiment vind je velgstriping voor merken zoals Ducati, MV Agusta, Kawasaki en Yamaha. Dit zijn slechts voorbeelden. Neem een kijkje op Motor-Sticker.com om te ontdekken of jouw merk ertussen zit.

rimstriping kopen

 

Op maat gemaakt en van topkwaliteit


Ben je op zoek naar rimstriping van een bepaald motormerk, maar kom je dit merk niet tegen in de webwinkel? Neem dan contact op met het team van Motor-Sticker.nl. Vaak kunnen zij alsnog stickers voor het gewenst merk voor je maken. Het is zelfs mogelijk om in overleg samen een ontwerp te maken dat past bij jouw wensen. Je kunt rekenen op service op maat.

Hoge kwaliteit

 

Daarnaast kun je ervan uit gaan dat de producten in hoge kwaliteit worden geleverd. Alle bestellingen die binnenkomen worden zelf gemaakt door Motor-Sticker.com. Hierdoor krijg je velgstriping van de beste kwaliteit. Er wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen en de velgstriping wordt in fullcolour gedrukt. De velgstriping is geschikt voor in elk seizoen, omdat ze bestand zijn tegen weersinvloeden en vuil.

Comments are closed.

---