Limo Verhuur

Of u nu opzoek bent naar een Limousine, een Limo Bus of de Hummer Limo: op Limousine.nl slaagt u altijd! Limousine.nl staat voor A-klasse luxe Limo Verhuur. Maar dit is nog niet alles. Niet alleen zijn onze Limousines uitermate luxe en in alle denkbare varianten verkrijgbaar, wij bieden u ook de grootste Limo verhuur uit de gehele Benelux. Zo is er voor ieder wat wils. Moet het stijlvol zijn, denk hierbij aan trouwvervoer, of wilt u juist een zakelijke meeting houding? Of.. mag het dak volledig los gaan? Alles is mogelijk op Limousine.nl!

Slaagt u niet op Limousine.nl, dan slaagt u nergens!

Altijd de voordeligste Limo verhuur, door onze samenwerking met alle toonaangevende Limousine verhuurders in de Benelux. Net opzoek naar die ene bijzonder Limousine? Op Limousine.nl vindt u altijd wat u zoekt. Op de website doet u direct inspiratie op, want de luxe mogelijkheden beginnen waar uw fantasie eindigt…

Disco in de Limo!

Knallen in de Limo? Wij maken uw droom werkelijkheid. Voor een vet examenfeest, verjaardagsfeest of elk ander feestje, zult u een onvergetelijke ervaring beleven in de luxe limo’s of Limo bus! Vuurstoten uit het dak, muziek en laser in en om de Limo, luxe bar, TV-schermen en meer..!

Trouwvervoer

Omdat een trouwdag speciaal moet zijn is een Limousine huren voor deze bijzonder dag uitermate geschikt. In onze bijzondere collectie Limousines treft u stijlvolle & elegante Limousines als de Rolls Royce Phantom, de Bentley Arnage, of bijvoorbeeld de Hummer Limousine. Op uw bruiloft vervoerd worden in een van onze trouwauto’s zorgt voor een ware beleving in comfort & genot. U bent in ons trouwvervoer voorzien van alle luxe, zoals een professionele chauffeur, kalfslederen interieur, luxe bar met hapjes en muziek. Hebt u kinderen welke u ook mee vervoerd wilt hebben in de trouwauto, dan bieden onze luxe Limousines hiervoor alle ruimte.

 

Informatie & Offerte aanvraag

Bezoek onze website voor uitgebreide informatie en het gratis aanvragen van een scherpe offerte op maat. U ontvangt namelijk niet één offerte, maar van meerdere aanbieders; u maakt hieruit zelf uw keuze! Ga direct naar de website…

Comments are closed.

---