Sloperij omgeving Rotterdam: Lansingerland

Onze Sloperij Rotterdam komt gewoon kosteloos uw sloopauto ophalen wanneer u in randgemeenten woont van Rotterdam. Woont u ten noorden van Rotterdam in de gemeente Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk; ook wel de drie-B-Hoek), dan zijn wij u graag van dienst. Lees meer over onze service…

Wat kan Sloperij Rotterdam voor u betekenen

in Lansingerland?

– Wij halen zonder vervoerskosten te berekenen gratis uw sloopauto op in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek & Bleiswijk.
– Wij bieden u altijd van te voren, telefonisch, een goed bod voor uw sloopauto.
– Wanneer u akkoord gaat, dan maken wij meteen met u een afspraak om de sloopauto binnen 24 uur op te halen. Dit kan bij u voor de deur zijn, maar ook elders in Lansingerland.
– Wij zijn een RDW erkende autosloperij en zullen altijd een vrijwaringsbewijs overhandigen en uw sloopauto afmelden.
– Uw uitbetaling kunt u contant in ontvangst nemen van de chauffeur, of via een spoedbetaling laten overboeken naar uw bankrekening.

Wilt u direct een goed bod ontvangen voor uw Sloopauto?

Neem contact met Autosloperij Rotterdam

op via telefoonnummer: 06 57 18 27 92

Wie is Sloperij Rotterdam? Klik hier voor uitgebreide informatie

Sloperij Rotterdam haalt elke sloopauto op. De staat waarin deze verkeert doet er niet toe, evenals een verlopen APK bewijs, of een gedeeltelijk gedemonteerde sloopauto. Elke sloopauto heeft nog zijn waarde!

Wij komen overal in Lansingerland! Staat uw sloopauto onverhoeds langs een landweg in Berkel of Bergschenhoek (voor zover deze er nog zijn, gezien alle nieuwbouw & kassensloop), of bijvoorbeeld bij een garage gestald? Geef ons de locatie door en wij maken met u een afspraak waarop wij de sloopauto komen ophalen.

Comments are closed.

---