Sloperij Rotterdam Oude Noorden

Laat Sloperij Rotterdam uw Sloopauto ophalen in het Oude Noorden van Rotterdam. Wij bieden elke klant een uitstekende prijs voor een Sloopauto én… komen deze zonder transport kosten bij u ophalen; ook in het Oude Noorden en gewoon voor de deur.

U ontvangt van Sloperij Rotterdam:

  • Een contante uitbetaling 
  • Of bancaire spoedbetaling indien gewenst
  • Het vrijwaringsbewijs & wij melden uw sloopauto af
  • Wij komen binnen enkele uren uw sloopauto ophalen

Hoe werkt Sloperij Rotterdam?

Wij nemen telefonisch met u de gegevens door van de Sloopauto en bieden u meteen een goede prijs hiervoor; wij zijn pas tevreden als u het bent! Vervolgens maken wij een afspraak om de sloopauto binnen 24 uur op te halen: dit kan in 3 dagdelen plaatsvinden (ochtend/middag/avond). Wij halen de sloopauto gewoon bij u voor de deur op, of bij een garage als deze zich hier bevindt.

Zo is het handig dat wij ’s avonds komen wanneer u in een druk winkelgebied woont in Rotterdam. Denk hierbij aan de Zwartjansstraat (Oude Noorden), de Burg. Baumannlaan (Overschie), de Peppelweg (Schiebroek), of in De Crooswijkseweg (Crooswijk) om maar wat voorbeelden te noemen!

DIRECT EEN HOOG BOD OP UW SLOOPAUTO?

BEL: 06 57 18 27 92

U ziet het: wij komen uw sloopauto overal ophalen in Rotterdam! Wij zijn overal bekend in Rotterdam: Crooswijk/ Schiebroek/ Overschie/ Alexander/ Ommoord etc.

Comments are closed.

---