Zoekt u Mitsubishi onderdelen?

Regelmatig worden wij, 123 Autohandel (en tevens autosloperij) benaderd voor de verkoop van auto onderdelen. Men belt ons van heinde en verre op, met de vraag of wij wat dan ook voor auto onderdelen verkopen. Helaas; wij verkopen geen onderdelen. Vooral naar onderdelen van Toyota, Mitsubishi en andere Aziatische auto’s is veel vraag. Wellicht overbodig te vermelden, maar de beste manier om aan goede onderdelen te komen is gewoon een echt goede, gespecialiseerde auto onderdelen webwinkel te bezoeken. Zoeken wij zelf bijvoorbeeld Mitsubishi onderdelen, dan gaan we naar de site www.onderdelenstore24.nl. Hier tref je echt alles wat je zoekt, tegen vaste lage prijzen.

Wat doen wij?

Ons bedrijf koopt auto’s in. Dit kunnen allerlei soorten auto’s zijn. Meestal gaat het om echte sloopauto’s, maar ook de betere occasions kunnen bij ons bedrijf binnenkomen (om even in de Mitsubishi sfeer te blijven, zoals de Lancer!) Wij betalen onze klanten direct contant uit indien zij hun auto aan ons bedrijf verkopen. Ons bedrijf komt door heel Nederland om oude auto’s op te kopen, u betaalt hiervoor geen voorrijkosten; wij komen dus gratis bij u langs!

Daarnaast verkopen wij ook goedwerkende en recent APK goed gekeurde auto’s. U treft hier een uitgebreid overzicht van onze auto’s. Hebt u een auto naar keuze gevonden? Kom dan snel bij ons langs voor het maken van een proefrit!

Comments are closed.

---