Waarde van uw auto bepalen

Hoe bepaal je de waarde van je auto? Sowieso zijn hiervoor handige tools beschikbaar, waarin aan de hand van de door u opgegeven gegevens de waarde van uw auto kunnen berekenen. Er zijn legio betrouwbare websites waar dit tegenwoordig goed mogelijk is. Ga bijvoorbeeld eens naar: dagwaarde auto.

Ervaring maakt wijs

Als RDW erkende autosloop krijgen wij dagelijks sloopauto’s binnen, maar ook betere occasions. Onze klanten zijn hier vaak verrast over, maar wij kopen ook goede occasions op en verkopen deze wederom. Hoe bepalen wij de waarde van een auto? Door onze jarenlange ervaring -wij zijn al 20 jaar actief!- hebben wij geen waardebepalingsprogramma nodig; wij beoordelen aan de hand van onze kennis wat een auto waard mag zijn. En toch vertellen onze klanten dat zij eerst eens een onderzoek hebben gehouden op een waardebepalingswebsite; vaak komt de prijs nauwgezet overeen! Het komt er dus op neer dat u binnen no-time zelf kunt nagaan wat de waarde is van uw auto. Wel zo handig!

Ook in hopeloze gevallen levert een auto nog steeds geld op!

Maar wist u dat iedere auto nog geld waard is. Hoe hopeloos het soms ook lijkt. Zelfs wanneer de APK is verlopen, of uw auto is verroest of gestript. Zelfs dan is uw auto nog geld waard! Wat dacht u namelijk van de oud ijzer prijs? Voor een sloperij als de onze is dit alleen al een reden om sloopauto’s op te halen!

Comments are closed.

---