Autoradio gestolen

Ik ben in de gelukkige omstandigheid, dat ik in een redelijk veilige omgeving woon. ’s Avonds kun je nog met een gerust hart je mensenredder uitlaten en inbraken komen (nog)weinig voor. De meeste van mijn medeflatbewoners zijn de trotse bezitter van een auto en parkeren hun “lieveling” op een voor hun gevoel veilig plekje op het parkeerterrein, voor onze appartementen.

De meest luxe vehikels zie je er staan. Noem ze maar op en ze staan er. Veelal – gezien hun nummerbord – recentelijk aangeschaft. Auto’s dus in alle soorten en maten. Mijn autootje behoort tot de oudere garde, maar is nog steeds mijn kindje, waarmee ik heerlijk kan toeren over de Nederlandse wegen. Ook de Rotterdamse wijken Hillegersberg, Ommoord en Kralingen worden graag door mij en mijn autootje met een bezoek vereerd.

Mijn autoradio ontvreemd

 

Na op een terrasje gezellig een kop koffie te hebben gedronken keer ik dan weer voldaan huiswaarts. Ach, geluk zit in kleine dingen, denk ik dan. Tot nog toe zonder grote onkosten gemaakt te hebben, hetgeen me tot een tevreden mens maakt. Tot mijn grote schrik kwam ik echter tot de ontdekking dat mijn autoradio uit mijn auto was gehaald, en wat nog erger was, mijn rechterportier was zo beschadigd, dat het gemaakt moet worden. De kosten hiervan zouden al met al zou hoog uitkomen dat de garagemedewerker mij adviseerde toch maar eens naar een andere auto te kijken, want binnen in mijn autootje was de boel ook erg beschadigd.

Ik kreeg de tip eens te kijken op de website van 123autos.nl, hier staat een bonte verzameling tweedehandsauto’s. Mijn zoon heeft me geholpen een verstandige keuze te maken en hier ben ik tot de dag van vandaag nog blij om.

Comments are closed.

---