Dashcam voor je wagen

Dezer tijden zie je veel mensen rond rijden met een dashcam evenals kom je veel dashcam filmpjes tegen op het internet en dat is ook niet verwonderlijk. Een dashcam heeft veel meer voordelen dan enkel het filmen van de weg en de grappige moment op straat of eventuele ongevallen, maar wanneer je bijvoorbeeld een ongeval voorhebben of wanneer er vandalen aan je auto zouden prutsen, dan kan je met zo een dashcam makkelijk alles vastleggen op beeld en dat kan zeker in jouw voordeel pleiten.

Vele soorten momenten dashcams op de markt

In winkels en via webshops kan je veel verschillende soorten dashcams vinden met zoveel verschillende soorten opties. De belangrijkste zijn volgens ons de optie om te kiezen tussen 720 HD of 1080 HD , een extra camera voor achteraan of in de auto , nachtzicht optie , bellen met je dashcam al dan niet , parkeersensoren via de dashcam al dan niet opnemen met geluid of niet en ga zo maar door. Je kan het zo gek niet bedenken en er bestaat wel een dashcam met deze functie. Uiteraard hoe meer functies je wilt hoe duurder de dashcam zou worden.

Ken je de spiegel dashcam al?

Ook bestaan er dashcams die zijn ingebouwd in een spiegel. Deze dashcam spiegel camera is uit eigen ervaring een echte aanrader. Wijzelf hebben deze spiegel dashcam en kunnen echt alles wat bovenstaande opties beschrijven voor nog geen €200. Deze spiegel dashcam heeft een scherm met het beeld van voor en achteraan en je kan deze dashcam extra aansluiten op je remlichten achteraan. Wanneer je overschakelt naar achteruit kan de dashcam dit detecteren en springen de parkeersensoren van de dashcam aan die het echt goed doen. Bovendien kunnen wij nog bellen met deze dashcam wat dit echt volledig afmaakt. Wanneer je in het beeld zelf kijkt tijdens het rijden zie je het beeld niet echt, dat is goed zodat je de spiegel normaal kan gebruiken. Verzet je je wat zodat je niet achteruit kijkt in deze spiegel, dan zie je het beeld goed. Perfect om toch niet afgeleid te zijn tijden het rijden.

Wilt u een oudere auto verkopen? Vraag dan direct online ons beste bod aan | Meer informatie? Ga naar auto laten weghalen.

Comments are closed.

---