Schadeauto of sloopauto met goede prijs verkopen

Uw auto verkopen via Marktplaats? Wordt u er ook zo moe van? Van onzin-biedingen tot kijkers aan uw huis voor uw te koop aangeboden auto. Kopers die uiteindelijk toch nog doen besluiten om uw auto om welke reden dan ook niet van u te kopen! Of bieders waar u afspraken mee maakt en vervolgens niets meer van hoort! Dit soort irritaties zijn aan de orde van de dag in de particuliere auto verkoop. Daarnaast kunt u er ook nog eens de nodige tijd voor uittrekken. Dit kan anders!

veel voorkomende knelpunten

U zit met de lopende kosten voor uw auto en bovendien bent u constant tijd en energie aan het steken in het verkopen van uw auto. Dan hebben we het niet eens gehad over de kosten die u kwijt bent voor het adverteren en het te koop aanbieden van uw auto. U weet zelf inmiddels heel goed wat uw auto waard is vandaag de dag en u wenst dan ook graag een passend bedrag voor deze te ontvangen. Dit is niet altijd even makkelijk en lijkt soms bijna een onmogelijke opgave. Door de economisch (nog steeds) moeilijke tijden, worden er dagelijks ruim 2000 auto’s te koop aangeboden via advertentie sites en in de dagbladen. Hierdoor is het niet verwonderlijk dat een koper probeert bij u de auto voor de laagst mogelijke prijs te verkrijgen. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten, u heeft de auto immers altijd goed onderhouden en u heeft geen zin om ver onder de dagwaarde uw auto te verkopen aan een particulier. Ons erkende autobedrijf kan u wellicht de oplossing bieden!

sloopauto verkopen

Als autosloopbedrijf zijn wij u graag van dienst met de verkoop van uw auto. U zult verrast zijn wat u van ons bedrijf nog kunt ontvangen voor uw sloopauto.

  • Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers voor een advies verkoopprijs.
  • Houd hierbij de autopapieren bij de hand!
  • U kunt aan ons eventueel direct uw sloopauto verkopen.
  • Wij zijn aangesloten bij de RDW
  • Binnen 24 uur komen wij bij u langs en halen GRATIS uw sloopauto op!
  • U ontvangt direct een contante uitbetaling en een vrijwaringsbewijs!

Comments are closed.

---