Voordelig een nieuwe bedrijfswagen leasen?

Leasen is tegenwoordig in!

Waarom een bedrijfsbus kopen als het gemakkelijker, overzichtelijker en beter kan? De vraag stellen is hem beantwoorden: een bedrijfsbus kopen is uit. 

Heel simpel, omdat andere manieren van bedrijfsbussen inzetten voordelen hebben die niet te ontkennen zijn. Om uiteenlopende redenen is een bedrijfsbus leasen helemaal in vandaag de dag! Een bedrijfsbus leasen heeft voordelen waar je als ondernemer optimaal van kunt profiteren. 

Maar welke voordelen heeft een bedrijfsbus leasen vergeleken met de aankoop van een bedrijfsbus?

 

Het leasen van een bedrijfswagen: de voordelen

Een bedrijfswagen leasen is om meerdere redenen verstandig. Een van de belangrijkste argumenten om voor leasen te kiezen, is de totaalzorg die een leasebus creëert. Als ondernemer hoef je je namelijk niet meer druk te maken over je wagenpark. Het periodieke onderhoud van bedrijfsbussen, maar ook noodzakelijk verzekeringen en belastingen zitten in de all-in maandelijkse leaseprijs verwerkt. 

De tank af en toe volgooien is nagenoeg het enige dat nodig als je een of meer bedrijfsbussen least voor jouw onderneming. En dat scheelt een hoop tijd. 

Als tweede prettige bijkomstigheid van een lease bedrijfsbus geldt dat de financiën overzichtelijker worden. Je weet exact wat je per maand aan het bedrijfstransport en wagenpark kwijt bent, want je krijgt per bedrijfsbus die gehuurd wordt één overzichtelijke rekening. Financieel kom je hierdoor niet voor onverwachte zaken te staan. 

Ten derde is leasen ideaal omdat de leasebussen die je gebruikt nieuw zijn en je als bedrijf dus een meer dan nette indruk maakt als je onderweg bent of op bezoek gaat bij je klanten. In de laatste plaats kun je als leaser kiezen uit veel merken en modellen bedrijfsbusjes. Of je nu van een Ford Transit, Volkswagen Transporter of een Mercedes Vito houdt: qua merken is alles mogelijk met het leasen van bedrijfsbussen!

Dit reclame-artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

 

Comments are closed.

---