De nieuwe Lexus UX 300 E Electric nu ook te leasen

Na bijna 20 jaar geoefend te hebben met het ontwikkel van hybride voertuigen, brengt Lexus de eerste volledig elektrische auto op de markt. De Lexus UX 300 e electric is geïnspireerd op engawa, een Japans architectonisch concept. Het interieur en het exterieur gaan vloeiend in elkaar over waardoor een beter gevoel voor de buitenkant van de auto ontstaat en manoeuvreren in kleine ruimtes een stuk makkelijker is. De lithium-ion accu van de Lexus UX 300e Electric geeft een actieradius van 400 kilometer volgens de NEDC-norm. Het opladen van het lithium-ion accupakket gebeurt eenvoudig en snel via de honderden snellaadpunten in Nederland. Tevens ontzorgt Lexus u bij aankoop van deze prachtige auto volledig in de aanschaf van uw eigen laadpaal of wallbox.

Maak kennis met de volledig elektrische Lexus UX 300e

Zodra u op de power-knop drukt en het stuur beetpakt, ervaart u het unieke karakter van de Lexus UX 300 E Electric. Eenmaal onderweg geniet u van de soepele acceleraties en het stabiele bochtengedrag. Onder de motorkap vindt u een geavanceerde elektromotor met een vermogen van 150 kW (204 pk) en een direct beschikbaar koppel van 300 Nm. Wilt u deze prachtige auto ook graag privé of zakelijk rijden? Maar heeft u het aankoopbedrag niet klaar op uw bankrekening staan? De Lexus UX 300 E Electric leasen is nu ook mogelijk!

De voordelen van het leasen van een Lexus UX 300 e Electric

Buiten het feit dat je het aankoopbedrag niet hoeft te betalen en toch een gloednieuwe auto rijdt heeft het leasen van een Lexus UX 300 e Electric nog vele andere voordelen. Het is namelijk niet mogelijk om onbezorgder auto te rijden dan op deze manier. U weet qua kosten precies waar u aan toe bent. U betaald een vast maandbedrag en verder enkel en alleen het opladen van de accu, de eventuele verkeersboetes en de kaartjes voor het parkeren en de wasstraat. Alle andere kosten zijn inbegrepen en worden verder verzorgt door de leasemaatschappij. Geen verzekering, geen kosten voor onderhoud of eventueel vervangend vervoer bij schade. Altijd en overal de zekerheid van uitstekend vervoer.

Waarom kiezen voor het leasen van een Lexus UX 300 e Electric

Als u deze auto bekijkt, weet u eigenlijk het antwoord al. Het gewaarde design, de opvallende Lexus-grille, het sportieve silhouet en de aero-ventilerende velgen maken de Lexus UX 300 e Electric onweerstaanbaar stoer. En dan heeft u nog niet gekeken naar de scherpe designdetails en de doorlopende LED achterlichten. Om de aandrijflijn van de auto af te stemmen op uw eigen wensen, kunt u gebruikmaken van Drive Mode Select. De uitzonderlijke wendbaarheid en nauwkeurige besturing is te danken aan de combinatie van een laag zwaartepunt, het verstevigde chassis en de extra stijf uitgevoerde accubehuizing. Wilt u meer informatie over de Lexus UX 300 e electric leasen? Neem dan gerust contact op met elektrischeautolease.nl

 

Comments are closed.

---