Glascoating Someren – Autoruiten Blinderen

Glascoating Someren is een bedrijf dat is gestart in juni 2000 en zich heeft gespecialiseerd in het tinten en blinderen van autoruiten d.m.v. glasfilm, ofwel raamfolie voor de auto. Maar we doen meer…….
We zijn gestart met het tinten door middel van een coating maar dit bleek niet te voldoen aan onze hoge kwaliteits eisen. De naam was inmiddels wel vastgelegd vandaar dat we nog steeds werken onder de naam Glascoating Someren en zijn we inmiddels een begrip geworden in de autowereld van Zuid-Nederland. Maar we doen veel meer dan alleen ruiten tinten. Op de pagina producten kun je een lijst zien van wat we zoal nog meer doen.
Ook is door de jaren heen onze kennis en materialen toegepast om speciale oplossingen te vinden voor onze klanten. Door die jaren lange kennis van de verschillende producten kunnen we misschien ook voor u een oplossing bedenken. Laat het ons weten en we denken met u mee.
Mocht u nog meer vragen hebben dan kunt natuurlijk altijd bellen met 0495-697417. U kunt ook langs komen in onze werkplaats op de Kerkendijk 152a in Someren-Heide, dan kan een van onze monteurs u te woord staan.

Ga naar de website: Glascoating Someren – Autoruiten Blinderen

Deze post is geplaatst door Sander van Huijgevoort via IP adres: 212.178.96.242.

Comments are closed.

---