Je auto verkopen in Rotterdam

Het hangt van het type auto af of je deze snel verkoopt of niet, dat moge duidelijk zijn. Het is al jaren het geval dat een kleinere stadsauto van dezelfde leeftijd als een grote wagen meer oplevert dan de grotere auto. De consument kiest verstandig; een kleine auto zorgt voor een lagere wegenbelasting en doorgaans lagere verzekeringskosten.

Wat te doen wanneer je een grotere auto wilt verkopen?

Is de ‘grotere’ auto al wat ouder, dan zul je merken dat je deze minder gemakkelijk verkoopt. Is de auto nog in goede staat en heeft deze niet een heel grote kilometerstand, biedt hem dan echt scherp geprijsd aan op Marktplaats bijvoorbeeld. Hier zal je auto natuurlijk nog relatief het meeste opleveren, want een dealer wil je auto eigenlijk voor een habbekrats opkopen. Dit is altijd financieel onverstandig om je auto aan een dealer te verkopen; het levert verreweg het minste op.

Autosloop Rotterdam

Is je oude auto daarentegen echt in een heel slechte staat, dan zul je hem ook op een website als Marktplaats nauwelijks nog kunnen verkopen. In dergelijke gevallen is het verstandig je te richten tot een autosloop. Nu hoor ik je denken ‘een autosloop? dit levert niets meer op!’. Niets is minder het geval: bij autosloop Rotterdam ontvang je tot wel 500 euro voor uw oude auto. Je auto hoeft namelijk niet in ‘sloop’ stand te verkeren om hem te verkopen aan een autosloop. Een autosloop maakt gebruik van de onderdelen, of zal hem opknappen en hem dan direct afvoeren naar buitenlandse kanalen. Een afgekeurde auto in Nederland wordt regelmatig nog gewoon afgevoerd naar landen in Afrika bijvoorbeeld.

Laat het er dus niet bij zitten wanneer u in Rotterdam woont en het u maar niet lukt uw écht oude auto te verkopen. U zult verrast zijn welk bedrag u nog voor uw oude auto zult kunnen ontvangen van de autosloop.

Autosloop Rotterdam gratis auto ophaaldienst

U hoeft niet eens fysiek zelf naar de autosloop; wanneer u contact opneemt met autosloop Rotterdam, wordt telefonisch met u besproken welke prijs u mag ontvangen van de autosloop. Is dit naar uw tevredenheid, dan wordt de auto gratis bij u opgehaald van huis! De chauffeur handelt met u het formele gedeelte dan ter plekke af; hij overhandigt u het afgesproken bedrag en het vrijwaringsbewijs!

Neem direct contact op met autosloop Rotterdam! 

BEL 0657 18 27 92

24 uur per dag bereikbaar!

Post Tagged with

Comments are closed.

---