Je taxi- of vrachtwagen theorie halen op makkelijk wijze

Je theorie halen voor je taxi- of vrachtwagen rijbewijs kan voor heel wat hoofdbrekens zorgen aangezien beide theorie examens net even wat anders in elkaar steken dan de theorie voor het autorijbewijs. Beiden kennen specifieke vragen die alleen voor dat type vervoer gelden. Het laat zich dus niet raden dat je er verstandig aan doet om theorielessen te volgen. Dankzij de Theoriedokter wordt het je gelukkig een stuk eenvoudiger gemaakt. Lees snel verder!

Online theorielessen volgen

Bij de Theoriedokter kun je niet alleen online jouw theorielessen volgen voor vrachtwagen en taxi, de lessen worden je d.m.v. video’s gegeven die je elk moment van de dag kunt bekijken en kunt volgen binnen je eigen tempo.

Uitleg en les door beroepschauffeurs, dát werkt

De theorielessen voor taxi en vrachtwagenrijbewijs worden gegeven door werkelijke bestuurders van deze voertuigen, zodat je een gedegen uitleg ontvangt van ervaren beroepschauffeurs. Zij voorzien je van uitleg vanuit de praktijk, waardoor de lesstof nog beter te begrijpen is. Het mooie is dat de lessen soms daadwerkelijk vanuit het voertuig tijdens een rit gegeven worden, zo ervaar je de rit en worden vele situaties nog tastbaarder.

Dankzij videolessen onthoud je doorgaans de lesstof veel beter dan wanneer je dit slechts op schrift doorneemt. Profiteer van de kennis van beroepschauffeurs en laat je meenemen in de wereld van de taxi of de vrachtwagen.

Vele theorie examens vrachtwagen

Het vrachtwagen rijbewijs kent diverse theorie examens, namelijk:

  1. Rijbewijs C1 en C1E: a. RV1 – Verkeer en Techniek b. V2C – Administratie
  2. Rijbewijs C: a. RV1 – Verkeer en Techniek b. V2C – Administratie c. V3C – Cases
  3. Rijbewijs CE: a. RV1 – Verkeer en Techniek b. V2C – Administratie c. V3C – Cases d. V4C – Praktische Toets

Het RV1 examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen over verkeersregels en techniek. Het V2C examen bestaat uit 50 meerkeuzevragen over administratie. Het V3C examen bestaat uit 15 cases waarbij je vragen moet beantwoorden over praktijksituaties. Het V4C examen is de praktische toets waarbij je laat zien dat je de vrachtwagen veilig kunt besturen.

Bezoek Theoriedokter.nl voor het volgen van jouw vrachtwagen- en taxi theorielessen.

Comments are closed.

---