Kies je liever voor een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen?

Ben je ondernemer en merk je dat je voor de groei van je bedrijf toe bent aan een bestelauto? Dan kun je ervoor kiezen om een nieuwe of tweedehands bestelauto aan te schaffen. Voordat je een definitieve keuze maakt, is het een goed idee om je op de bestelauto markt te oriënteren, zodat je beter weet wat je opties zijn. Je koopt namelijk niet iedere dag een bestelauto, vandaar dat je er goed over na dient te denken. Op deze pagina lees je welke voordelen eraan een tweedehands bestelauto zitten. Daarnaast lees je wat de belangrijkste redenen zijn, waarom ondernemers voor een gebruikte bestelauto kiezen.

Aan welke voordelen kun je denken bij het kopen van gebruikte bestelauto’s?

Allereerst kost een gebruikte bestelauto je natuurlijk veel minder geld dan een nieuwere variant. Het geld dat je op de aanschaf van een gebruikte bedrijfswagen bespaart, kun je weer in je eigen onderneming investeren. Verder kun je het beste voor een gebruikte bedrijfswagen kiezen, op het moment dat je snel een bedrijfswagen nodig hebt. Wanneer je een afspraak inplant om een proefrit te maken, kun je de zakelijke wagen daarna altijd gelijk meenemen, mits je er tevreden over bent. Op die manier hoef je niet lang op de bestelauto te wachten en kun je hem diezelfde dag of de dag erna al inzetten voor je bedrijf.

Een ander voordeel is dat je zelf mag kiezen waar en door wie je onderhoud aan je gebruikte bedrijfswagen laat uitvoeren. Dit komt doordat de auto tweedehands is en de fabrieksgarantie al verlopen is. Je kunt dan zelf kiezen naar welke garage je de auto voor onderhoud brengt.

Wat is de belangrijkste reden waarom ondernemers voor gebruikte bedrijfswagens kiezen?

Ben je van plan om een gebruikte bakwagen, bestelauto of bedrijfswagen te kopen? Dan wil je natuurlijk zeker van je zaak zijn en een betrouwbare zakelijke wagen kopen. Dit doe je door de verkoper van de gebruikte bedrijfswagen te screenen, voordat jij je geld hier uitgeeft. Dit kun je doen door online naar recensies te zoeken. Lees je berichten van tevreden klanten? Dan is het hoogstwaarschijnlijk een betrouwbare partij. De meeste ondernemers kiezen voor een gebruikte bedrijfswagen omdat het ze veel geld scheelt voor de aanschaf ervan. Je betaalt uiteraard veel minder geld voor een oudere bedrijfswagen die meerdere eigenaren heeft gehad, dan voor een splinternieuwe variant die nog uit de fabriek moet komen.

Comments are closed.

---