Wegafzetting huren

Bedrijven waarbij u een wegafzetting kunt huren liggen niet bepaald voor het oprapen. Binnen deze specifieke branche zijn bedrijven als Yellow Traffic uw aangewezen partner. Niet alleen huurt u hier materialen als wegafzettingen, maar ook vele andere producten die een bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid.

Materialen van Yellow Traffic

Materiaaldienst Yellow Traffic kan worden ingezet voor tijdelijke wegafzettingen en/of omleidingen. Denk aan ongevallen op een drukke verkeersader en natuurlijk de omleidingen bij evenementen zoals wielerkoersen. Voor Yellow Traffic is het zeer belangrijk dat de tijdelijke wegafzettingen en/of omleidingen die bij calamiteiten en evenementen worden ingezet om de veiligheid van de hulpverleners van politie, ambulance, brandweer en eigen medewerkers en de overige weggebruikers te garanderen.

Yellow Traffic levert afzethekken, verkeersborden, kegels, flitslampen, bakens, mobiele pijlwagens en materiaalwagens voor diverse toepassingen. De mogelijkheden hierin zijn teveel om op te noemen. Men kan de afzettingen toepassen binnen en/of buiten de bebouwde kom. Alle materialen worden geplaatst en geïnstalleerd volgens duidelijke vastgelegde afspraken. Dat gebeurt snel en met een open oog voor het veiligheidsaspecten. De noodzakelijke afzettingen gebeurt op basis van wettelijke richtlijnen en voorschriften van gemeenten.

officiële richtlijnen

 

De CROW 96b richtlijnen zijn daarbij ons uitgangspunten, waarbij wij onze eigen normen en die van de opdrachtgever laten meewegen.

Wilt u afzettingen huren, neem dan vrijblijvend contact op met Yellow Traffic | Bent u opzoek naar gebruikte materialen om te kopen, bij autosloop Rotterdam vindt u het!

Post Tagged with

Comments are closed.

---