Is uw auto aan de sloop toe?

Als uw oude auto het niet meer doet, de APK is verlopen, de carrosserie van uw auto verroest is, u ernstige schade aan uw auto hebt opgelopen, de auto total loss is verklaart en de reparatiekosten gewoonweg niet meer opwegen tegen alle nadelen.. Dan is het tijd om een autosloperij op te bellen!

Uw auto naar de Sloop

Niemand vindt het leuk en toch gebeurt het dagelijks tientallen malen; auto’s gaan naar de autosloop. Kost het geld? Neen. Het kost u niets. Zijn we gewend wanneer we nieuwe apparatuur kopen, dat er bijbetaalt moet worden voor ‘verwijderingsbijdrage’; in de autosector geldt dit niet voor de consument. Hier ontvangt u namelijk gewoon nog geld voor uw auto. Zelfs uw auto verkopen zonder APK is mogelijk. Hoe werkt zo’n verkoop nu eigenlijk aan de sloperij?

Hoe werkt het?

U belt een autosloop bij u in de buurt. Hierbij geeft u de autogegevens door en vertelt u in welke staat uw auto verkeert. De medewerker van de Autosloperij zal u een bod uitbrengen; dit gebeurt bij vele autosloperijen. Gaat u akkoord dan haalt men zelfs vaak de auto voor u op aan huis. Meestal zult u contant geld ontvangen, maar altijd een vrijwaringsbewijs. Zo kan de verkoop spoedig verlopen (binnen enkele uren tot enkele dagen). Informeer bij een RDW aangesloten autosloperij bij u in de buurt, of bezoek 123autos.nl.

Mede mogelijk gemaakt door autosloperij Rotterdam

Comments are closed.

---