Varkensruggen: welke mogelijkheden heb je?

De mogelijkheden als het gaat om varkensruggen zijn vrijwel eindeloos. Je kunt een varkensrug namelijk plaatsen voor het waarborgen van je eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid van anderen om je heen. Overigens mag je niet als particulier varkensruggen plaatsen buiten je eigen privé terrein. Ga na welke mogelijkheden je hebt met varkensruggen als particulier

Autoverkeer afremmen

Je kunt met varkensruggen het autoverkeer zodanig afremmen om een veilige situatie te creëren. Varkensruggen kunnen namelijk ingezet worden als verkeersremmers om ervoor te zorgen dat voertuigen niet te ver doorrijden. Rijdt men alsnog door, dan zal de auto worden beschadigd door de varkensrug. Vergeet daarnaast niet dat varkensruggen zeer sterk zijn, geen onderhoud nodig hebben en bestand zijn tegen alle weersinvloeden.

De ideale kleur kiezen

Varkensruggen zijn te koop in meerdere kleuren. Je kunt een varkensrug namelijk kopen in een simpele kleur, maar ook in zeer opvallende kleuren die zeer goed zichtbaar zijn bij alle weersomstandigheden. Populaire opties naast wit, grijs en zwart zijn geel en groen.

Parkeerplek aangeven

Met een varkensrug ben je in staat om een parkeerplaats optimaal aan te geven. Een bestuurder kan namelijk precies zien waar de auto geparkeerd kan worden. Naast zorgen voor veilige omstandigheden creëer je zo een professionele uitstraling als het om zakelijke parkeervakken gaat.

Geschikt voor particulieren, bedrijven en instellingen

Je kunt varkensruggen gebruiken thuis op privé terrein, maar ook bij een parkeergarage, een parkeerplaats, een wasstraat, parken, ingangen, de zachte berm, langs kades en dijken, bij scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen, winkelcentra, supermarkten en dergelijke.

Bestellen

Varkensruggen bestel je op de website Varkensruggen.nl. Ontdek de vele mogelijkheden en het ruime assortiment. Hulp nodig bij je bestelling? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van Varkensruggen.nl

Comments are closed.

---