Vervoerd worden in je eigen auto?

We besteden hier graag wat ruimte aan opvallende, of handige, nieuwe initiatieven rondom auto’s. Driveme.nl is zo’n initiatief. Dit platform koppelt autobezitters en privéchauffeurs aan elkaar. ‘Thuisbezorgd.nl’, maar dan anders. Waar ‘Thuisbezorgd’ restaurant en klant koppelt, zorgt Driveme ervoor dat voor iedereen die dat wil, of nodig heeft, een chauffeur beschikbaar is die het eigen voertuig bestuurt.

Gereden worden in je eigen auto

Een vondst voor iedereen die -al dan niet- tijdelijk gechauffeurd wil worden in de eigen auto, tegen gewoon normale uurtarieven (vanaf zo’n 10 euro per uur). Dat kan bijzonder handig zijn in de volgende situaties bedachten wij ons:

  • Bij immobiliteit: gebroken been, hand of anderszins incapabel om je auto te besturen? Dan kun je ervoor kiezen om jezelf te laten rijden in je eigen auto door een ander, die je boekt op de website van Driveme.nl. Het voordeel is niet alleen dat je toch nog naar het werk kunt gaan; het is ook beter voor de auto om niet te lang stil te staan.
  • Tijdens werksituaties: voor velen kan het een uitkomst zijn om geen tijd meer te verspillen aan lange autoritten, terwijl deze ook besteed had kunnen worden aan doorwerken. Werken vanuit de eigen auto, zonder de inspanning en ergernissen die het verkeer met zich mee kan brengen en ook nog eens volledig legitiem aan de slag met je tablet of smartphone.

Comments are closed.

---