Onze autosloop helpt u graag verder

Elke week weer halen wij de nodige sloopauto’s op in Rotterdam. Afgelopen week haalden wij zo’n 13 sloopauto’s op verspreid over Rotterdam en 2 stuks uit Dordrecht. De klant vraagt zich hierbij nogal eens af of het een probleem voor ons is dat de auto niet bij hun woning staat, maar dat deze gewoon in een heel ander stadsdeel geparkeerd staat i.v.m. een verlopen parkeervergunning.

Sloopauto ophalen in Ommoord

Telkens weer leggen wij dan uit dat dit voor ons absoluut geen probleem vormt. Het is hooguit voor de klant enigszins lastig, omdat deze bij de auto aanwezig moet zijn wanneer deze door ons wordt opgehaald. Zo hadden wij afgelopen week een klant uit Crooswijk die zijn auto had geparkeerd in de wijk Ommoord, om op deze wijze geen parkeergeld te hoeven betalen. Daarbij staat zijn auto redelijk veilig in Ommoord, omdat er nogal eens wat auto-inbraken plaatsvinden in Crooswijk. En aangezien de auto nog best in een redelijke staat verkeerde zou het zonde zijn als het interieur half verwoest raakt door een inbraak. We spraken met de klant aan het einde van de middag af. Gelukkig woonde zijn oma vlakbij, zodat hij niet buiten hoefde te wachten. Wij betaalden de klant het afgesproken bedrag, gaven hem het RDW vrijwaringsbewijs en klaar was kees.

U ziet; wanneer de auto elders staat geparkeerd is dit geen enkel probleem voor ons.

Nog even de sloopauto verkoop procedure op een rij:

  • Waar u ook woont in of rond Rotterdam, wij halen GRATIS uw sloopauto op!
  • Waar uw auto zich ook bevindt (garage, woonadres, parkeerplaats), dit is geen enkel probleem voor onze autosloop
  • U ontvangt altijd contant het afgesproken bedrag uit handen van onze chauffeur
  • Daarbij ontvangt u dan ook onmiddellijk het RDW Vrijwaringsbewijs
  • Na zijn ophaalronde keert onze chauffeur weer terug op onze autosloperij, alwaar direct de opgehaalde sloopauto’s worden afgemeld door ons bij de RDW (Wij zijn RDW erkend).
  • Vervolgens wordt uw sloopauto of schadeauto door ons op een milieuvriendelijke wijze tot 95% gerecycled; dit d.m.v. onze samenwerking met ARN.

Wilt u een royale vergoeding ontvangen voor uw sloopauto en woont in of rondom Rotterdam? Bel autosloop Rotterdam! Bent u tevreden dan halen wij dezelfde dag uw sloopauto op!

BEL 0657 18 27 92

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en 6 dagen per week geopend!

Post Tagged with ,

Comments are closed.

---