Opzoek naar Mitsubishi onderdelen?

Wij ontvangen als Autosloopbedrijf regelmatig zeer speciale verzoeken voor auto onderdelen. Het is echter zo dat wij geen onderdelen verkopen in principe. Koopt een klant bij ons een van onze occasions en komt de klant naderhand terug omdat deze een onderdeel nodig heeft, dan gaan wij zeer zeker opzoek naar het benodigde onderdeel, maar meestal wordt deze door ons zelf ook besteld bij een onderdelen winkel, zoals bij www.onderdelenshop24.com. Deze webwinkel vormt voor ons de basis voor bijvoorbeeld Mitsubishi onderdelen. Niet ieder onderdeel is even gemakkelijk verkrijgbaar van Mitsubishi, maar hier vinden wij altijd wat we zoeken. Dit geldt uiteraard voor vele automerken, echter wij merken dat de Mitsubishi aan populariteit wint.

Een Mitsubishi occasion kopen

Wij zijn er voor de oudere occasions. Auto’s met een leeftijd vanaf om en nabij 8 jaar oud treft u binnen ons assortiment. De maximale prijs is hierbij ca. 5000 euro. Zoekt u een goede Mitsubishi, bezoek dan snel ons tweedehands auto aanbod.

  • Iedere auto is voorzien van een recent uitgevoerde APK keuring
  • Iedere auto is door ons team van vakkundige monteurs optimaal hersteld waar nodig.
  • Bezoek onze locatie in Vijfhuizen/ Haarlem, waar u 6 dagen per week tot 18.00u langs kunt komen voor het maken van een proefrit.
  • U hoeft hiervoor geen afspraak te maken! Wij zijn u graag van dienst.
  • Opzoek naar een nieuwere Mitsubishi? Bekijk dan eens het aanbod van Cars.com, hier treft u o.a. de Lancer Evolution tegen aantrekkelijke prijzen.

Comments are closed.

---