Snel en gemakkelijk een auto financieren

Laat vooraf je financial lease berekenen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Het leasen van een auto geeft je de mogelijkheid om in een nieuw model te rijden zonder dat dit een grote investering is. Laat van tevoren berekenen wat je maandbedrag is en welke kosten zitten inbegrepen. Hierdoor weet je precies wat je maandelijkse uitgaven zijn en kom je niet voor verrassingen te staan. Een leaseauto is vaak een nieuw model, waarvoor je normaal veel geld betaald. Door de wagen te leasen betaal je maandelijks een kleiner bedrag. Zo rij je in de nieuwste auto’s zonder dat dit je in een klap veel geld kost.

De meeste kosten zitten inbegrepen

Een groot voordeel van een leaseauto is dat de meeste kosten zitten inbegrepen bij je maandprijs. Zo zitten de wegenbelasting, verzekering en apk vaak bij het bedrag in, waardoor je hier niet over na hoeft te denken. Uiteraard zijn eventuele schade, verkeersboetes en de brandstofkosten wel voor je eigen rekening. De kosten bedragen iedere maand hetzelfde, waardoor een financial lease nooit voor verrassingen zorgt. Sommige leasecontracten zorgen ervoor dat standaard onderhoud, zoals het vervangen van onderdelen, ook automatisch in het maandbedrag zitten.

Je hoeft geen investering te doen

Een leaseauto betaal je maandelijks af, waardoor je geen grote investering doet in het kopen van een nieuwe wagen. Daarbij rij je vaak in een veel nieuwer model dan wanneer je een auto koopt, doordat nieuwe modellen veel geld kosten. Onder jongeren is het leasen van een auto ook populair. Ze hoeven niet lang te sparen om in een nieuwe auto te rijden en betalen een vast maandbedrag. Jongeren hebben vaak nog geen no-claim opgebouwd bij de verzekering, waardoor ze niets mislopen wanneer de verzekering bij de lease inzit. Voor ouderen is het lenen van een groot geldbedrag bij de bank vaak lastig. Ook voor hen is het leasen van een auto dus een uitkomst.

Maak gebruik van de nieuwste gadgets

Een nieuwe auto beschikt over de nieuwste gadgets. Denk een de optie om automatisch tussen de witte lijnen te blijven of een auto die zichzelf inparkeert. Het leasen van een nieuw model geeft je, ook zonder veel spaargeld, de mogelijkheid om gebruik te maken van deze nieuwe gadgets. De gadgets maken het autorijden een stuk prettiger, doordat de auto verschillende kleine dingen van je overneemt. Wie eens met cruisecontrol heeft gereden wil nooit meer anders. Het downgraden naar een ouder model is voor veel bestuurders dan ook geen optie. Het voordeel van leasen is dat je na afloop van je contract gewoon weer een nieuw model uitkiest.

Voel je veilig op de weg

Naast nieuwe gadgets, investeren automerken ook continu in het verbeteren van de veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan betere airbags en ander materiaal voor de bumper. Hierdoor voel je je een stuk veiliger wanneer je de weg opgaat. Hoe nieuwer je wagen, des te beter de veiligheidssystemen zijn. Experts zeggen dat auto’s ieder jaar 4% groeien in de veiligheid. Naast de wettelijke veiligheid, kiezen veel automerken ervoor om de wagen van extra veiligheid te voorzien. Door in een nieuwer model te rijden maak je dus gebruik van de nieuwste gadgets en veiligheidssystemen.

Comments are closed.

---