Dashcam kopen

Het wordt steeds populairder, de Dashcam. Een Dashcam is een speciaal soort videocamera die u bevestigd aan het autoraam boven de dashboard. Een Dashcam kan u in verschillende gevallen gebruiken.

Zo kan u het gebruiken voor uw plezier. De camera is voor plezier gebruik vooral populair onder filmmakers en studenten die studeren aan de filmacademie. De camera filmt namelijk vanuit een bepaald perspectief die u waarschijnlijk ook wel eens in films en series voor bij ziet komen.

De Dashcam is ook zeer populair onder consumenten, zowel particulier als zakelijk, die graag op bepaalde situaties voorbereid zijn. Zo kan het wel eens voorkomen dat iemand in uw auto of huis wilt inbreken. De Dashcam schrikt autodieven vaak alleen al af door de aanwezigheid van de videocamera. Daarnaast filmt de Dashcam alles in zijn dichtbije omgeving, dat kan bijvoorbeeld ook uw huis zijn. Mocht er dan ingebroken worden, dan kan deze Dashcam al gauw als bewijs dienen.

Een inbraak is niet het enige waarbij een Dashcam als bewijs kan dienen. Zoals men zegt: “Een ongeluk schuilt in een klein hoekje”. Dit geld ook voor auto ongelukken. Bij een auto ongeluk is het vaak moeilijk te bepalen wie welke rol heeft gespeelt bij het ongeval. Met de hulp van een Dashcam is het in dat soort situaties makkelijker om een eventuele schadevergoeding te krijgen.
De Dashcam heeft dus meerdere voordelen. Bij bepaalde beroepen als Auto- en Taxichauffeur, film- en seriemaker is het verstandig zo een Dashcam aan te schaffen. En omdat er zoveel verschillende soorten zijn, zetten we ze even op een rijtje.

Dashcam budget

De Dashcam Budget serie is over het algemeen de goedkopere variant. De videocamera’s zijn simpel en voordelig in tegenstelling tot de andere camera’s. Daarnaast zijn deze camera’s makkelijk in het gebruik, geen ingewikkelde extra’s, gewoon een simpele Dashcam.

Dashcam middle

Deze variant is al een stuk uitgebreider in functie dan de Dascham Budget serie. Daarnaast hebben deze Dashcams een betere camera.

Dashcam high class

De Dashcam high class is zijn naam meer dan waard. Deze luxe variant heeft een bijzonder design. De videocamera’s zijn kleiner en de lens boller, waardoor deze nog meer oppervlakte heeft om te filmen.

Dashcam GPS

De naam zegt het al, deze GPS Dashcams staan bekend om hun uitgebreide GPS functie. Erg handig als je in een onbekende omgeving bent.

Dashcam night

Vaak op pad in de nacht? Misschien een spannende avondscène of gewoon taxichauffeur? Ook daar is een oplossing voor. De Dashcam night reeks, heeft een nachtfunctie. Dit maakt het mogelijk voor iedere situatie gebruik te maken van een Dashcam die bij u past!

Comments are closed.

---