De extreme voordelen van schadevrije jaren bij een autoverzekering

Wanneer je schade maakt aan je auto of aan derden kan je premie van de autoverzekering worden verhoogd. Gebeurd dit meermaals dan kan deze toeslag oplopen tot meer dan 60%. Andersom is uiteraard ook mogelijk. Hoe langer u verzekerd bent zonder schade te veroorzaken hoe hoger de korting die u krijgt op de premie van uw autoverzekering. De hoogte van de korting op uw premie kan zelfs wel oplopen tot circa 25% van het originele bedrag, een korting van 75% dus!

Ben je verzekerd met een WA + beperkt casco autoverzekering dan worden schades, zoals ruitbreuk, storm en diefstal niet gerekend tot schade veroorzaakt door jezelf. Deze beïnvloeden jouw opgebouwde schadevrije jaren gelukkig niet.

Wees voorzichtig met het claimen van kleine schadegevallen

Heeft u beperkte schade? Dan is het soms verstandig om deze niet op te geven bij uw verzekering, maar deze schade zelf te vergoeden. Uiteindelijk zult u dan goedkoper uit zijn, dan maandenlang een hogere premie betalen als gevolg van dat kleine schadegeval. klik hier voor meer informatie over autoverzekeringen, premies en het berekenen van de goedkoopste autoverzekering.

Comments are closed.

---