Met de taxi van Eindhoven naar Brussel

Vanaf Eindhoven met de taxi naar Brussel rijden bedraagt om en nabij 130 km. Heel wat bewoners van Noord-Brabant wijken uit naar Brussel Airport (Zaventem) wanneer een vlucht daar een stuk voordeliger uitpakt dan dezelfde vlucht vanaf Schiphol. Niet zo vreemd, want de afstand Eindhoven – Schiphol is circa 125 km, een te verwaarlozen verschil met Zaventem. Maar niet alleen dat; richting Amsterdam rijden betekent ook meer drukte op de weg.

Voordelig met de taxi vanuit Eindhoven naar Brussel

Luchthaven taxivervoer is doorgaans goedkoper dan een gewone taxirit. Een gewone taxirit kunt u direct telefonisch bestellen, waarbij u binnen zo’n 20 minuten meestal kunt rekenen op de taxi. Dit werkt natuurlijk geheel anders dan bij luchthavenvervoer.

Luchthavenvervoer boeken

Op het moment dat uw vluchttijden bekend zijn kunt u taxivervoer naar de luchthaven boeken. Het handigste is om een boekingsformulier online in te vullen. U kunt hierop alle exacte gegevens invullen, van uzelf en eventuele medereiziger.

Doordat er vaak nog enkele personen meereizen (voor luchthavenvervoer wordt er meestal gebruik gemaakt van een minibusje) kan de taxirit extra voordelig verlopen; de kosten worden immers gedeeld tussen uzelf en de eventuele medepassagiers.

Het grote voordeel van taxivervoer naar de luchthaven is dat u op ieder gewenst tijdstip een afspraak kunt maken. Zowel overdag als ’s nachts, of in de vroege ochtend. U hoeft zich geen zorgen te maken over treinen die niet op tijd vertrekken, of een gemiste aansluiting: uw vervoer is geregeld.

Informatie & reserveren

Wilt u meer informatie ontvangen over taxivervoer van Eindhoven naar Brussel? Bezoek de website van Pintaxi-eindhoven.nl voor informatie en reserveringen.

 

Comments are closed.

---