Autosloperij zoeken omgeving Eindhoven

Eindhoven, de metropool van Brabant, huisvest een groot aantal inwoners. Met de aanwezigheid van de Technische Universiteit en de thuisbasis van het concern Philips, is Eindhoven met recht een stad van grote diversiteit op gebied van inwoners & activiteiten. Als professional hebt u dan waarschijnlijk ook wel iets beters te doen dan naar een autosloperij op zoek te gaan indien uw auto weg moet. Wij van Autosloperij Eindhoven helpen u graag verder op weg.

Moet uw auto weg? Schakel Autosloperij Eindhoven in

Wij begrijpen het belang van een snelle service. Is uw auto op, of niet meer goed verkoopbaar op de particuliere markt, dan belt u ons. Natuurlijk kunt u ook even eerst onze website bezoeken voor meer informatie.

Binnen 1 dag uw auto verkocht

Verkopen aan ons bedrijf vinden binnen 1 dag plaats. Na vrijblijvend online- of telefonisch contact, ontvangt u een vrijblijvend bod op uw auto. Na uw goedkeuring maken wij een afspraak en halen uw auto gratis voor u op. Dit gebeurt op een door u opgegeven locatie. Wij overhandigen u een vrijwaringsbewijs en het afgesproken geld bedrag.

Direct contact? BEL 06 42 42 80 53

Wij zijn u 7 dagen per week van dienst in Eindhoven, maar ook in Oirschot, Valkenswaard, Best en vele andere omringende dorpen.

Post Tagged with

Comments are closed.

---