Betonnen biggenruggen, onmisbaar voor parkeervakken

U heeft vast weleens gemerkt dat er een nogal wat automobilisten zijn, die bij gebrek aan parkeerplaatsen de auto maar ergens aan de kant van de weg neerzetten. Bij uw huis bijvoorbeeld.

Wildparkeren oplossen

Maar ook op hoeken van nauwe straatjes, of men parkeert de auto op dusdanige wijze dat er zelfs een file ontstaat; het komt voor. Een andere herkenbare situatie, waarbij het uiterst vervelend is als een voertuig geparkeerd staat op een locatie die verboden is, is de parkeerproblematiek bij basisscholen. Het is er ‘s ochtends maar ook rond drie uur in de middag een drukte vanjewelste en een komen en gaan van ouders en verzorgers die allemaal hun kind komen ophalen, of wegbrengen. Als er een voertuig verkeerd geparkeerd staat, bijvoorbeeld bij de ingang, kan dit zorgen voor een hoop vertraging en een hele boel ergernis. Maar ook kunnen er zelfs gevaarlijke situaties optreden.

Om dit soort situaties te voorkomen zijn er betonnen stootbanden ontwikkeld, genaamd ‘biggenruggen’. Deze vormen een handig hulpmiddelen voor het verkeer en de openbare ruimte.

Door het plaatsen van een paar kleine betonnen hulpmiddelen, bijvoorbeeld op de hoeken van deze straten, kunt u in een handomdraai voorkomen dat mensen nog langer kunnen wildparkeren in de bochten van de straten.

Biggenruggen.nl

Op biggenruggen.nl vindt u een ruim assortiment prefab betonnen elementen in verschillende soorten en maten.

Het gemakkelijke op biggenruggen.nl is dat u in één oogopslag door de handige foto’s en teksten kunt zien welke biggenruggen het meest geschikt zijn voor uw toepassing. Met een relatief gemakkelijk hulpmiddel als de biggenrug maakt u het onmogelijk voor mensen die willen wildparkeren.

Bijkomend voordeel; deze zijn voordelig in aanschaf, waardoor u gemakkelijk, ook met een klein budget, wildparkeren aan banden kunt leggen en de verkeerssituatie voor iedereen een stuk overzichtelijker kunt maken.

 

Comments are closed.

---