Met de auto naar Duitsland

Wil je binnenkort met de auto richting Duitsland? Dan vind je hieronder enkele handige tips en informatie die het autorijden in Duitsland een stuk makkelijker kunnen maken.
Mensen uit Nederland die naar Duitsland op vakantie gaan, nemen meestal de auto. Duitsland is erg dichtbij, waardoor het redelijk gemakkelijk en voordelig is om dit met de auto te doen. Voor vele autoliefhebbers is het ook een waar genot om de Duitse Autobahn te berijden. De infrastructuur in Duitsland is erg goed ontwikkeld, waardoor men erg plezierig kan autorijden.

Autobahn

De autoweg in Duitsland wordt Autobahn genoemd. In Duitsland kan men verschillende mooie routes rijden, naast de goede kwaliteit van het asfalt is rijden in Duitsland voor veel bestuurders erg plezierig. Er zijn in Duitsland veel wegen waar geen snelheidslimiet is, vooral voor snelheidsduivels is dit een waar genot. Over het algemeen wordt er met een snelheid van 130 km per uur rekening gehouden.

Winterbanden verplicht

Sinds december 2010 is het in Duitsland verplicht om met winterse omstandigheden winterbanden te gebruiken. Hierbij doelt men op situaties zoals ijzel en sneeuw. Wordt je hiervoor bestraft dan zul je een boete van minimaal €40 euro krijgen.

Vliegen vanaf Duitsland

Steeds meer mensen kiezen ervoor om vanaf Duitsland naar hun vakantiebestemming te vliegen. Dat kan bijvoorbeeld vanaf vliegveld Düsseldorf. Online vind makkelijke mogelijkheden voor parkeren Düsseldorf Airport, waardoor je zorgeloos op vakantie kunt.

Ga naar de website: Met de auto naar Duitsland

Deze post is geplaatst door Liesbeth van Dun via IP adres: 86.86.16.167.

Comments are closed.

---