Pech hulp on demand service inschakelen

Hoe zuinig je ook bent op je auto en hoe goed je de auto ook onderhoudt, je kunt altijd te maken krijgen met pech onderweg. De auto kan er zomaar mee ophouden. Dan is bijvoorbeeld de startmotor kapot of de accu leeg en sta je langs de kant van de weg. Gelukkig is er tegenwoordig een perfecte pech hulp on demand dienst voor je actief in de vorm van RoadGuard.

Een abonnement is nu helemaal niet nodig

Vroeger moest je als je een beroep deed op pechhulp ofwel een abonnement hebben op de aanbieder van hulp of je was verplicht na de reparatie een abonnement af te sluiten. Hoe anders is dat als je RoadGuard inschakelt. Dit collectief van bijna 900 monteurs betaal je gewoon voor de geleverde diensten. Meer is het niet. De monteurs helpen je bovendien in negen van de tien keer al binnen een half uur. Dat heeft te maken met het feit dat de monteurs continu onderweg zijn op de Nederlandse wegen.

Voor alle mogelijke vormen van pech onderweg

De accu leeg of een lekke band? Dan kun je prima een beroep doen op de pech hulp on demand service. Dat geldt ook als je auto getransporteerd moet worden of als je de verkeerde brandstof getankt hebt. Ook voor situaties als buitensluiten en andere vormen van pech doe je nooit tevergeefs een beroep op de monteurs.

Je betaalt de monteur gewoon via iDeal

Je kunt als je pech hebt contact leggen met RoadGuard via de speciale app die er is, via de website of gewoon telefonisch. Nadat je hebt aangeven wat het probleem is, krijg je meteen een indicatie van de kosten en is er al een monteur naar je onderweg. Is de reparatie een feit, dan betaal je gewoon met iDEAL en vervolg jij jouw route. Gemakkelijker bestaat niet. En zo ga je toch een stuk geruster de weg op in de wetenschap dat ook jij vroeg of laat een keer te maken kunt hebben met pech. Je weet nu in elk geval dat hulp in de buurt is en het probleem snel verholpen kan zijn.

 

Comments are closed.

---