Sloopauto ophalen

Uw sloopauto ophalen? Wij voeren dit kosteloos -zonder voorrijkosten- voor u uit door de gehele randstad, waaronder in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Blijf dus niet zitten met uw sloopauto, omdat u bijvoorbeeld niet in staat bent deze zelf naar de autosloop te brengen. Wij helpen u graag verder op weg. Natuurlijk ontvangt u van ons een hoge vergoeding voor een sloopauto

 

Kosteloos uw Sloopauto ophalen

 

Uw sloopauto is bij ons in goede handen. Wij zijn aangesloten bij de RDW, branchevereniging STIBA en bij ARN. Een sloopauto ophalen gebeurt bij ons altijd kosteloos. Elke aangeboden sloopauto levert u als klant geld op.

Een sloopauto verkopen aan onze sloperij betekent:

  • Gratis uw sloopauto ophalen
  • Binnen 24 uur wordt uw auto afgehaald aan huis
  • U ontvangt van onze chauffeur hierbij direct een vrijwaringsbewijs
  • Eveneens ontvangt u gelijk de contante uitvergoeding
  • Uw auto wordt door ons bij de RDW afgemeld
  • Uw auto wordt verantwoord, naar milieurichtlijnen gerecycled.

Wilt u snel van uw sloopauto af? Bij onze Autosloop is dit zo voor u geregeld. Eén telefoontje is genoeg voor het maken van een afhaal-afspraak binnen 24 uur en om direct een bod te ontvangen op uw sloopauto. Aarzel dan ook niet, maar neem gewoon vrijblijvend contact met ons bedrijf op voor een mooi bod, het verplicht u tot niets. U zult zien; wij bieden altijd een hoge prijs voor uw sloopauto.

DIRECT CONTACT? BEL: 0657 18 27 92

Wij zijn dag en nacht bereikbaar en leveren indien gewenst een 24-Uurs Service voor spoeddiensten. Direct uw sloopauto verkopen aan de Sloperij in: Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, levert u altijd een mooie vergoeding op!

Comments are closed.

---