Autosloop Rotterdam: ook bij u in de buurt

Autosloop Rotterdam komt ook uw sloopauto ophalen wanneer u niet in Rotterdam woont. Vlakbij Rotterdam gelegen plaatsen zoals Spijkenisse, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Lansingerland, Delft & Zoetermeer, kunnen gewoon rekenen op de gratis diensten van Autosloop Rotterdam!

Autosloop Rotterdam rekent géén kosten voor het ophalen van uw sloopauto!

Ik woon in Spijkenisse en wil mijn Sloopauto laten ophalen. Hoe werkt dit bij Autosloop Rotterdam?

U neemt of telefonisch contact op met Autosloop Rotterdam, of u vult ons online Contact-formulier in. In het eerste geval kunnen wij u vrijwel direct een bod uitbrengen voor uw sloopauto.

Vult u het contact-formulier in, dan nemen wij dezelfde dag nog contact met u op voor een bod op uw auto.

In beide gevallen hebben wij de auto-gegevens nodig en uw toelichting over de staat waarin uw auto verkeert. Weten wij dit, dan brengen wij u een mooi bod uit op de sloopauto!

Uitbetaling & Vrijwaringsbewijs

Best behoorlijk belangrijk: het Vrijwaringsbewijs. U zult deze altijd direct van ons ontvangen zodra wij uw auto hebben opgekocht. Onze chauffeur overhandigt u het vrijwaringsbewijs wanneer hij de sloopauto komt ophalen. Dit geldt ook voor de uitbetaling: de overeengekomen prijs zult u van ons contant ontvangen. Liever een bancaire overboeking? Wij voeren indien gewenst ook een spoedbetaling naar u uit.

Snelle Service

Binnen maximaal 24 uur halen wij bij u in Rotterdam en regio uw sloopauto kosteloos op. Wij overleggen vooraf met u welk dagdeel u het beste uitkomt hierbij.

Ja, ik wil een goede prijs voor mijn sloopauto & geen voorrijkosten betalen!

Neem dan nu contact op met ons op!

U KUNT ONS BEREIKEN VIA TELEFOONNUMMER: 06 57 18 27 92

Autosloop Rotterdam, ook voor het ophalen van uw sloopauto in: Spijkenisse, Lansingerland, Schiedam, Vlaardingen, Delft, Zoetermeer en Maassluis

Comments are closed.

---