Tickets boeken voor motor- en autosport?

Ben jij er klaar voor? Foto: Ryan Spencer

Ben jij er klaar voor? Foto: Ryan Spencer

Formule 1 liefhebbers zullen het vast gemerkt hebben dat je er snel bij moet zien indien je tickets wilt kopen voor de finale bijvoorbeeld. Het hele Formule 1 seizoen is het spannend geweest tussen rivalen Max Verstappen en Lewis Hamilton; in de laatste fase naderde deze spanning tot een climax; beiden stonden gelijk in het klassement. Over de laatste, historische zegen is een hoop te doen geweest. Had Max de overwinning wel verdiend? Of was Lewis een oor aangenaaid in die inmiddels beruchte laatste ronde? Lewis kon mentaal de slag nauwelijks aan, die hij als onrechtvaardig leek te ervaren, en heeft tot op de dag van vandaag nog niet de doorslag gegeven of hij volgend seizoen meedoet. Kenners verwachten overigens dat hij wel gewoon meedoet.

Het belooft dus weer een spannend seizoen te worden.

Nederlandse publiek enthousiast over Formule 1

Het Nederlandse publiek is inmiddels helemaal warm gestoomd voor de Formule 1, met dank aan twee belangrijke pijlers. Het feit dat Zandvoort weer meedoet als racecircuit is belangrijk voor het enthousiasme van het publiek, en natuurlijk het grote succes van “onze” Max. Het aantal supporters wat erbij wil zijn, om niets van het sprankelende event te missen, groeit.

De stap om naar een racecircuit te gaan is steeds kleiner geworden. Zeker met diverse racecircuits binnen ons bereik, zoals Zandvoort, maar ook Spa-Francorchamps of Engeland – allen in de directe omgeving.

Tickets boeken voor de Formule 1

Wil je zelf een of meerdere races bijwonen, dan zul je al snel je tickets moeten reserveren. Nu de Formule 1 mateloos populair is geworden worden er ook meer tickets vooraf besteld. Om een specifieke race alvast te reserveren bezoek je Global-Tickets. Op deze internationale website tref je de agenda van alle locaties die de Formule 1 aandoet. Je ziet direct waar je wanneer moet zijn en boekt er eveneens direct de tickets.

Veel late moment reserveerders vissen naast het net. Zij trachten pas een ticket te reserveren wanneer Max aan een spannende wedstrijd deelneemt. De echte liefhebber boekt natuurlijk ruimschoots vooraf, zodat je zeker weet dat er tribuneplekken beschikbaar zijn.

Sport tickets boeken

Niet alleen bestel je er tickets voor de Formule 1, maar ook de TT in Assen, of andere belangrijke autosport events kunnen er gereserveerd worden, tot aan sportevents toe.

Comments are closed.

---