Je maakt altijd iets mee in Rotjeknor!

De afgelopen weken heeft het weer eens flink gerommeld op de ring Rotterdam. Elke week was het wel weer prijs, met als dieptepunt zo’n 2 weken geleden het ongeval van 3 vrachtwagens, waarbij 1 dodelijk slachtoffer viel te betreuren. Urenlang waren de snelwegen geblokkeerd, omdat er ook nog eens een brug op de A20 defect was. Een collega van onze autosloperij was pas rond half 10 ’s avonds terug op de sloperij! Werkelijk ongelooflijk.

Hand in eigen boezem steken

Tegenwoordig ben je als automobilist blij wanneer je wél kunt doorrijden op de Ring Rotterdam, wanneer de wegen eens een keer niet dichtslibben. Toch mag de doorsnee automobilist ook de hand in de eigen boezem steken voor de verkeersopstoppingen en de vele blikschade op de Ring Rotterdam. Telkens weer zie je dezelfde fouten ontstaan. Met een noodvaart rijdt men op een ‘flessenhals’ af; er zijn nogal wat punten op de Ring Rotterdam waar 3 of 4 rijstroken er uiteindelijk 2 worden. Door snel op deze ’trechter’ af te rijden kun je natuurlijk niet met z’n allen passeren. Dus sta je stil. Ook laat men niet actief ‘ritsten’ toe, waardoor b.v. de linkerrijstrook dan compleet stil staat. Bedankt hè jongens!

Daarnaast rijdt de gemiddelde automobilist in “colonne’, dat wil zeggen: men houdt geen afstand, er zitten enkele meters tussen de voorgangers. Staat “er één” op z’n rem, dan heb je zo een kleine kettingbotsing te pakken. En dan komen wij er uiteindelijk aan te pas, van autosloop Rotterdam.

Slecht rijgedrag

Wat ons betreft mag de overheid zeer urgent deze wanpraktijken aanpakken, d.m.v. TV-spots (b.v. reclame van SIRE) en daarbij moeten deze punten er gewoon ingehamerd worden op rijles. Wanneer mensen meer inzicht krijgen, beter rijden, kun je waarschijnlijk heel wat fileleed ondermijnen en blikschade voorkomen. Men rijdt simpelweg slecht tijdens de drukke spitsmomenten.

Autosloop Rotterdam

Hebt u een autosloperij nodig in de omgeving van Rotterdam, dan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u paraat. Wij halen tot in de avond sloop- en schadeauto’s op, vanaf vele locaties.

Wij rekenen geen kosten voor het ophalen van uw auto en u ontvangt van onze chauffeur meteen het vrijwaringsbewijs.

Geïnteresseerd? Lees meer online over onze activiteiten, of neem telefonisch contact met ons op!

BEL 0657 18 27 92

 

Post Tagged with

Comments are closed.

---