Wat zijn de voordelen van een private lease auto?

Met private lease kan iedereen die het wil in een nieuwe auto rijden. Waarbij het met name voor mensen die een nieuwe auto niet kunnen financieren is het interessant oplossing is. Voor een vast bedrag per maand kun je namelijk een nieuwe auto rijden. Maar dat is echt niet het enige voordeel dat je hebt met private lease. Welke voordelen er nog meer zijn lees je hieronder.

Verzekering en wegenbelasting

Als je voor private lease kiest is de verzekering die nodig is en de wegenbelasting bij het bedrag dat maandelijks betaald moet worden inbegrepen. Je hebt dus geen extra kosten buiten het tanken van de auto om op je bestemming te komen. Of in het geval van een elektrische auto het opladen van de accu.

Onderhoud en reparaties

Ook onderhoud en reparaties worden binnen een private lease contract overeengekomen. Welke in veel gevallen gebaseerd worden op de hoeveelheid kilometers dat je met elkaar overeenkomt. In de meeste gevallen beginnen de private leasecontracten met 15.000 kilometer per jaar.
Een voordeel van lease contracten is vrijwel altijd dat je een vervangende auto krijgt wanneer er onderhoud of de nodige reparaties uitgevoerd moeten worden, wat opnieuw een voordeel is.

Grote keuze leaseauto’s

Er is een ruime keuze aan auto’s die je kunt leasen, afhankelijk van de behoefte doe je hebt. Je kunt denken aan stadsauto’s maar ook echte gezinsauto’s. Daarnaast kun je kiezen voor de uitrusting van een leaseauto, echter heeft dit natuurlijk wel invloed op de maandelijkse kosten die je de komende jaren moet betalen voor het leasen.

Op PrivateLeaseAanbieding.nl vind je een ruime keuze private lease auto’s. Zo maak je een goede keuze die echt past bij je voorkeur en reden dat je voor een leaseauto kiest. Daarnaast kun je een professioneel advies verwachten met antwoord op vragen die je hebt. Dat geeft een vertrouwd gevoel bij een toch wel belangrijke keuze.

 

— advertorial –

Comments are closed.

---