Mexicaanse deken op de Harley

Mexicaanse deken

Heerlijk op de Harley rondtoeren op een prachtige zonnige dag. Leuk plekje uitzoeken en dan picknicken of heerlijk een dutje doen. Handig als je dan een prachtige dekentje bij je hebt.

Erg populair voor op de Harley is de Mexicaanse deken. Deze deken met de kenmerkende gekleurde banen is bijna de standaard deken op de motor. Ook worden ze veel gebruikt over de (versleten) zitting van de  Amerikaanse oldtimer.

Met een decoratief riempje zijn ze bovendien een prachtige versiering voor de motor.  Wij (Icolori) verkopen de Mexicaanse dekens (niet alleen Serapes, maar ook Falsa’s en Indiaanse dekens). Olddutchleatherworks maakt en verkoopt de prachtige riempjes (eventueel ook met deken).

De sarape dekens  worden trouwens ook veel gebruikt als bekleding in oldtimers, met name in de Amerikaanse modellen. Dit vergt natuurlijk de nodige handigheid. maar er zijn ook professionele bedrijven die dit voor u kunnen doen. ook zij weten ons te vinden voor de Mexicaanse deken.

Europe

Naast dekens verkopen we ook Mexicaanse en Braziliaanse hangmatten. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa.  Wij hebben dan ook 5 sites in de lucht in 5 verschillende talen.

Mexicaanse Serape en False deken (NL)

Mexikanische Sarape Decke(DE)

Mexican Serape blanket (UK)

Couverture mexicaine Serape(FR)

Coperta messicana Serape(IT)

Zoek rustig een prachtige deken uit, en laat een riempje op maat maken. Voor meer informatie kunt u onze altijd bereiken via onze contactgegevens op onze site.

 

Comments are closed.

---