Hoe reizen we naar Schiphol?

Reizen we vanaf Schiphol dan is het vervoer naar de luchthaven altijd weer even iets om over na te denken: Hoe gaan we naar Schiphol?

Hoe reizen we naar Schiphol?

De meest voorkomende mogelijkheden op een rij

  • We reizen per openbaar vervoer. Groot voordeel is het feit dat je letterlijk binnen de luchthaven uitstapt. Nadeel echter zijn de tijdstippen. Het is lang niet voor iedereen haalbaar om per trein naar Schiphol af te reizen, al was het alleen al vanwege het feit dat overige openbaar vervoer op bepaalde tijden absoluut niet aansluit. 
  • We worden gebracht. Erg populair, vooral voor reizigers die niet vaak reizen en voor wie de reis een bijzondere happening is; men wordt gebracht door familie/ vrienden en tot aan de gate uitgezwaaid!
  • We gaan per groepstaxi. Dit houdt in dat je van te voren een groepstaxi boekt, de rit wordt relatief voordelig gehouden doordat meerdere mensen hiervan gelijktijdig gebruik maken.
  • We maken gebruik van lang parkeren. Steeds meer reizigers maken kennis met de voordelige prijzen van lang parkeren op Schiphol. Gingen we er steevast vanuit dat dit een dure oplossing is voor zakelijke passagiers, inmiddels maken steeds meer gewone toeristen kennis met de erg voordelige prijzen van lang parkeren, die vaak lager liggen dan het gebruik van OV en Groepstaxi vervoer.

 

Comments are closed.

---