Occasion kopen? Beoordeel gelijktijdig uw autoverzekering

Opzoek naar een voordelige occasion? Welkom bij 123 Auto’s! Het hele jaar door bieden wij onze klanten een breed assortiment van betrouwbare occasions. Zo hebben wij doorlopend een wagenpark van circa 200 occasions beschikbaar.

Betrouwbare APK gekeurde auto’s

Bij ons hebt u een ruime keuze uit vele automerken. Onze auto’s zijn stuk voor stuk recent APK gekeurd, waardoor u hier voorlopig geen omkijken naar hebt. Bezoek onze collectie goedkope occasions gewoon oline; ziet u een auto naar uw keuze, kom dan bij ons langs voor het maken van een proefrit! Is de auto naar uw verwachting, dan kunt u deze direct kopen. Ook is inruilen mogelijk; moet uw oude auto eigenlijk naar de sloperij, dan kunt u deze aan ons verkopen.

Inruilen

Verkoopt u uw oude auto aan ons, dan ontvangt u hiervoor zowel een contante vergoeding als een vrijwaringsbewijs. Ruilt u de auto om voor een occasion uit onze collectie, dan wordt het bedrag verrekend.

Vrijwaringsbewijs

U ontvangt zowel een kopie als origineel vrijwaringsbewijs. Het kopie vrijwaringsbewijs stuurt u op naar uw autoverzekeraar om de verzekering te beëindigen, of om te zetten naar de andere auto.

Is uw autoverzekeraar wel de beste & voordeligste?

Ons advies luidt altijd: vergelijk eerst eens even uw autoverzekering op Vergelijk AutoverzekeringenBaat het niet, dan schaadt het niet, maar dan weet u in ieder geval wel dat u goed zit, of juist niet. Want maar al te vaak blijkt een andere autoverzekeraar gewoonweg veel voordeliger te zijn, wat jaarlijks honderden euro’s kan schelen. Juist bij het aankopen van een andere auto doet men er verstandig aan eens de autoverzekering onder de loep te nemen. Het omzetten van auto’s is hét moment om eens aan een andere verzekering te denken.

Comments are closed.

---