Limousine Huren!

Wanneer u een feestelijke gebeurtenis extra luxe wilt laten verlopen, dan huurt u natuurlijk een Limousine in! Of het nu gaat om trouwvervoer, of feestvervoer in het algemeen; een Limousine huren tilt het feest naar een spectaculair niveau!

Limousine bus – Partybus huren

Wij bieden uiteenlopende luxe Limousine’s aan voor verhuur, waaronder:

  • De Hummer Limousine: Ideaal als stoer feestvervoer; geschikt voor alle denkbare gelegenheden. Binnen de Benelux zijn wij, tezamen met onze partners, de exclusieve aanbieder van de Hummer Limousine, waarin tot wel 16 personen vervoerd kunnen worden. De Hummer Limo is voorzien van alle denkbare luxe: geblindeerd vervoer, luxe bekleding, TV-schermen, bar & tafels. 
  •  Ultiem Trouwauto verhuur: Om uw trouwdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken wilt u naar alle waarschijnlijkheid gebruik maken van uniek trouwvervoer op niveau. Dat kan: wilt u groots uitpakken dan huurt u een Limousine voor deze special dag. Er zijn diverse soorten trouw limousine’s beschikbaar, waaronder de Special Design Limousine – Ltd. Edition, Rolls Royce Phantom en de Maserati Quatreporte om u een beeld te geven. 
  • VIPbus: De VIPbus staat garant voor de ultieme party-beleving! Extremer dan extreem; denk vlammenwerpers op het dak, lasershow, rookmachine, grote rookstoten en muziek naar buiten.

Een exclusieve Limousine huren… tegen een scherp tarief!

Onze Luxe Limousine’s zijn tegen scherpe tarieven te huur: u kunt op onze website direct een offerte aanvragen voor de Limousine van uw keuze. Door onze samenwerking met andere Limousine verhuurders kunnen wij u een heel breed scala aan Limousine’s aanbieden; hebt u speciale wensen, voorkeur voor een type & merk Limousine, dan slaagt u bij ons altijd! U kunt namelijk zelf de keuze maken uit diverse offertes voor de Limousine van uw keuze.

Een Limousine huren voor 2 tot… 500 personen!

Of u nu opzoek bent naar een stijlvolle Limousine voor 2 personen, een partybus voor een groep, of grootschalig VIP vervoer voor een groep van max. 500 personen: wij regelen het voor u!

Direct een offerte ontvangen? Klik op: Limousine huren – voor meer informatie & direct een scherpe offerte!

Lees ook: Limo verhuur

Comments are closed.

---