Schone auto, schoon milieu

Wij van Autosloop 123 Auto’s maken op onze locatie sinds kort de ingekochte auto’s schoon met een wel heel speciaal middel; een milieu vriendelijk, gemakkelijk mileu-afbreekbaar auto-reinigingsmiddel, waaraan geen water te pas komt om ons wagenpark schoon te krijgen (en te houden).

Waarom wij auto’s reinigen zonder water

Als autosloperij ontvangen wij dagelijks vele auto’s op onze locatie. Het merendeel vindt haar weg naar demontage. Het andere gedeelte komt in aanmerking voor de verkoop. Dit zijn occasions die niet total loss zijn, of oudere bedrijfsauto’s. Binnen ons werkveld is het echter niet alleen van groot belang om auto’s die wij verkoop-klaar maken van A tot Z te reiniging; wij moeten de auto’s ook oppoetsen en ‘showroom-shine’ krijgen. Na het wassen van een auto begint bij ons het poetswerk.

2 Vliegen in één klap!

Dit kan sneller en handiger. Daarom zijn wij overgestapt op het wassen van de auto zonder water. Door de vele te wassen auto’s binnen ons terrein lopen de kosten voor het watergebruik aanzienlijk op, daarnaast dienen wij alsnog de auto’s te poetsen na het wassen. Dit doen wij nu dus met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel wat wij over de auto sprayen, laten inwerken en afdoen met een doodgewone microvezeldoek; laat geen sporen en krassen na. Dit betekent al met al tijdwinst voor ons autobedrijf en kostenbesparing op water: wij raden het dan ook iedereen aan!

Comments are closed.

---