Prijsuitreiking Facebook actie!

Onze recente Facebook “like & win” actie bevatte een hotelovernachting voor 2 personen in het Best Western Hotel te Zandvoort. Waarom in Zandvoort? Omdat Zandvoort natuurlijk dé plaats is waar o.a. het jaarlijkse Historisch Grand Prix gehouden wordt! En laat dat nu net de prijs zijn welke wij hebben weggeven; 2 kaarten voor het Historisch Grand Prix!

Prijsuitreiking

Onlangs hebben wij de prijs mogen uitreiken! De winnares, Joyce vd Schaft, was zeer verguld met de tickets en de hotelovernachting, dat moge duidelijk zijn! En… misschien dat wij in de nabije toekomst weer met een leuke & verrassend prijs komen…

Houdt onze Facebook-pagina 123 Autohandel dus goed in de gaten!!

Wie zijn wij?

123 Autohandel is een auto inkoop & verkoop bedrijf, aangesloten bij de RDW, branchevereniging STIBA en ARN. Wij kopen ieder soort auto in: van een echte “loop of sloopauto”, tot een wat betere occasion en bedrijfswagens. Bij twijfel, informeer altijd eerst vrijblijvend bij ons bedrijf wat wij bieden voor uw auto. U kunt altijd hierna nog altijd uw auto elders te koop aanbieden.

Tweedehands auto kopen

Het kan ook zijn dat u juist opzoek bent naar een voordelige occasion. Ook hiervoor bent u wederom bij ons aan het juiste adres! Bezoek snel ons totale occasion aanbod!

Kom langs! Ruim 200 auto’s op voorraad!

Een auto gevonden naar uw zin? Dan komt u natuurlijk vrijblijvend bij ons langs! Wij bevinden ons in Vijfhuizen, tegen Haarlem aan en centraal gelegen/ gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam, Utrecht, Rotterdam. U bent altijd rondom 3 kwartier bij ons. Ons totale aanbod bestaat uit circa 200 occasions van de meest uiteenlopende merken.

Inruilen

Wij zijn 6 dagen per week geopend, van 08.30 uur tot 19.00u | Van maandag t/m zaterdag. Binnen deze tijd kunt u altijd vrijblijvend een proefrit komen maken. De verkoop kan direct geregeld worden, maar ook inruilen behoort tot de mogelijkheden. Doordat wij ieder type auto inkopen (ook auto’s waarvan de APK reeds verlopen is bijvoorbeeld), kunt u er zeker van zijn dat wij uw auto inkopen, ook wanneer deze mankementen vertoont. De prijs wordt in dat geval verrekend met uw aankoop en u ontvangt hiervoor een vrijwaringsbewijs ter plekke.

Graag tot ziens bij 123 Autohandel! | RDW Aangesloten | Auto inkoop | Auto verkoop

Comments are closed.

---