Taxi’s zijn duur, veel te duur!

Taxi’s zijn eigenlijk een beetje een luxe en worden het meeste zakelijk gebruikt. Met een kilometer tarief van meer dan twee euro neemt u als particulier niet snel een taxi. Komt u op Schiphol aan en stapt daar zomaar in een Schipholtaxi dan betaalt u dus meer dan twee euro Wilt u een voordelige Schipholtaxi bestellen kijk dan eens rond op internet. Net als andere dingen die je goed kan vergelijken kan dat nu ook met het Schipholvervoer. Het grote voordeel van deze internet taxibedrijven is dat ze meestal een vast tarief hanteren. Deze tarieven liggen lager dan dat de taxi’s voor de aankomsthal op Schiphol hanteren. Op grote ritten kan dat zelf tot de helft oplopen!

Taxibussen van en naar het vliegveld Schiphol

Ook het gemak van online de taxi reserveren is dat je een keuze kan maken tussen verschillende vervoermiddelen. Het internet taxibedrijf www.taxibestellen.nl bied taxibussen aan t/m 8 personen. Daarboven valt onder een andere wet en mogen taxibedrijven dus niet uitvoeren. Ga je met het gezin of groep vrienden op vakantie richting Schiphol dan zijn deze bussen een uitkomst. Als je de taxikosten deelt door de inzittenden dan zal je zien dat deze kosten zeker afwegen tegen het openbaar vervoer. Zelf een deelvervoerder vraagt per saldo nog meer voor een rit naar of van Schiphol als je met een groep reist.

Professioneel taxivervoer

Moet het allemaal net een stukje beter omdat er een belangrijke gast vanuit het buitenland over komt dan is www.schipholtaxi.pro een aanrader. Pro staat voor professioneel bedrijf dus u weer zeker dat er een echt taxibedrijf achter schuilt. Er zijn namelijk verschillende aanbieders op internet die niets met een taxibedrijf te maken hebben. Kijk naar Uber, ze hebben geen taxivergunning en gaan taxi’s. Ze zijn uitsluitend een bemiddeling platform waarin zij hoge commissies van de chauffeurs en dus ook de klanten afhandig maken. Schipholtaxi.Pro is een bedrijf dat zelf taxi’s heeft en ook de benodigde taxivergunningen op orde heeft. Extra services zoals pick-up service op Schiphol of de klanten verwelkomen met een krantje of flesje water zijn heel normaal. Heeft u iemand nodig i.v.m. de planning van een grote groep gasten die aankomen op Schiphol, dan helpen zijn u graag. Schipholtaxi.Pro voor als u op een professionele manier wilt samenwerken!

Voordelen en tips!

  • Taxi’s op Schiphol kunnen goedkoper!
  • Boek online dat scheelt u veel geld!
  • Makkelijk thuis u Schipholtaxi bestellen.
  • Keuze uit taxi’s en taxibussen.
  • Zakelijk en particulier vervoer.
  • Tot de helft goedkoper dan reguliere taxibedrijven!

 

Comments are closed.

---